nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Logitech a organizat primul sau eveniment in Romania

Logitech, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de componente periferice pentru computere, a anuntat, miercuri, lansarea noilor sale produse si pe piata IT din Romania.

"Logitech este un brand foarte dinamic a carui notorietate in Romania creste rapid. Asteptam o continuare a cresterii de 25 la suta anual si o extindere a categoriilor de produse comercializate. Intentionam sa extindem comercializarea si a produselor premium nu numai pentru PC, ci si a celor pentru consolele de jocuri. De asemenea, ne vom axa si pe promovarea accesoriilor pentru telefoanele mobile dar si pe telecomenzi inteligente", a declarat Teodora Bernarello, Channel Marketing & PR - SEER la Logitech.

Familia de produse Logitech include dispozitive de imagine - webcam-uri, mouse-uri, tastaturi, speakere si carti, precum si periferice pentru jocuri.

Produsele includ QuickCam pentru comunicare online video si audio, Logitech VideoCall pentru banda larga, care functioneaza cu AIM / AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger si Windows Messenger (pe XP).

QuickCam Sphere permite un unghi vizual de 180 de grade si se misca pe verticala 60 de grade. Include un suport de 22,8 cm (9'') Camera poate fi folosita cu functia integrata pentru webcam a  MSN Messenger si, de asemenea, cu Yahoo Messenger si Windows Messenger. Este compatibila Mac OSX.

Logitech IM Video Companion permite facilitatea de video si pe AIM si MSN Messenger. Senzorul VGA CCD asigura calitatea superioara a pozelor si zoom-ul digital permite un control vizual - mareste sau indeparteaza, chiar si miscari 3D ale camerei, conexiune USB, pentru PC sau Mac. Garantia este de doi ani.

Logitech's Cordless Desktop LX 500 foloseste noul software MediaLife, care aduce alaturi muzica digitala, imagini, si video intr-o singura interfata.

Logitech Cordless Desktop LX 700 este un mix de forme si functii, cu butoane sofisticate si un mouse optic, fara fir si reincarcabil.  LX 700 are o gama larga de butoane digitale, de la functii audio si video, la functii pentru messenger si camera web, e-mail, si aplicatii.

Mouse-ul fara fir Logitech MediaPlay este si un mouse puternic dar si o telecomanda pentru aplicatiile media de pe PC. Caracteristicile MediaPlay prezinta o suprafata de contact de cauciuc, un buton pentru scroll si zoom si navigare inainte/inapoi in paginile de web. Bateria ce tine sase luni. Software-ul Logitech's MediaLife poate fi folosit si pentru a cauta in lista de media de la trei metri distanta. Are conexiune USB sau PS/2 si trei ani garantie.

Mouse-ul MX 1000 are precizia conferita de raza laser, fiind de 20 de ori mai sensiblil la detaliul suprafetei decat orice tehnologie optica standard. Cu tehnologia fara fir  Fast RF, MX 1000 functioneaza ca si cum ar fi fost conectat la USB.  Include un indicator cu patru nivele al bateriei, este reincarcabil si are trei ani garantie.

Mouse-ul optic reincarcabil Logitech Cordless Click Plus are optiuni - tilt wheel cu zoom pentru scroll, un switch pentru aplicatii, cu care pot fi schimbate ferestrele la o atingere de buton, si butoane universale pentru navigarea in documente mai rapida.

X-530 este un nou sistem de speakere, cu doi sateliti, care foloseste tehnologia FDD2, pentru a elimina reactiile diferite ale celor doi sateliti. Subwoofer-ul are un egalizator dinamic ce minimizeaza distorsiunea in timp real pentru bass-ul puternic. Satelitii de fata si spate ofera un sound echilibrat. Sistemul de speakere X-530 are controlere pentru volumele satelitilor si subwoofer-ului.

Sistemul Logitech X-230 foloseste tehnologia FDD2, pentru a elimina reactiile diferite ale celor doi sateliti. Subwoofer-ul prezinta un egalizator dinamic ce minimizeaza distorsiunea in timp real pentru bass-ul puternic. Satelitii de fata si spate ofera un sound echilibrat. Sistemul de speakere X-230 are controlere pentru volumele satelitilor si subwoofer-ului.

Marti, 12 octombrie, alaturi de jurnalisti au fost prezenti din partea Logitech Katharina Tarmann-Droescher (General Manager EER, Greece & Israel), Garreth Hayes (European Product Manager - Internet Communication and Telephony), Teodora Bernarello (Channel marketing & PR South Eastern Europe), Michael Koszegi(Sales Manager South Eastern Europe) si Biliana Hristova(PR & Marketing Managere Greece, Ukraine, Bulgaria).

Cateva date despre Logitech

Infiinttataa in 1981, Logitech proiecteazaa, produce si comercializeaza atat componente periferice pentru calculator ce permit clienttilor sa lucreze, sa se joace si sa comunice eficient in lumea digitala. Avand sediile corporatiste prin sucursala din Fremont, California, SUA si sediile regionale prin sucursalele locale din Elvettia, Taiwan si Hong Kong, Logitech International este o companie publica elvettiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI). Compania are unitati de producttie in Asia si birouri in principalele orase din America de Nord, Europa si Asia Pacifica.

Data publicării: 14 Octombrie 2004 | 20:55
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Un nou nume in pleiada celebritatilor ce promoveaza McDonald’s - Heidi Klum

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server