nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

BenQ anunta cinci noi modele de camere digitale

BenQ anunta cinci produse noi care vor completa gama de camere digitale.

Cu un design exterior unic si elegant, noile camere digitale de la BenQ sunt echipate cu functii extraordinare, cum ar fi: touch screen, ecran LCD de dimensiune mare, optiune de semnare a fotografiilor, moduri PASM, si multe altele. Cu o linie completa de camere digitale, BenQ ofera modele care sa se potriveasca tuturor stilurilor de viata.

"Avand acum un portofoliu complet de camere digitale, BenQ isi largeste orizonturile oferind modele noi care se potrivesc pentru orice stil de viata" a declarat William Wang, Vice-Presedinte si General Manager al Imaging Network Business Group. "In timp ce ne dedicam ideii de a adduce incantare vietii, speram totodata sa oferim consumatorilor libertatea de a alege camera digitala care se potriveste cel mai bine stilului personal de viata."

Performanta si functionalitate

Cu o rezolutie de 6 mega pixeli si zoom optic 3x, modelele BenQ DC C62 si C60 ofera o functionalitate extraordinara intr-un exterior clasic si desavarsit. Usor de folosit, modelul BenQ DC C62 are functii care ofera viteza in timp real, incluzand start-up rapid de 1 secunda, timp de declansare de 0.01 secunde si timp de redare fotografii de 0.01 secunde. Echipat de asemenea si cu 19 moduri de scena, fotografiile pot fi optimizate pentru captura unor imagini de calitate.

 

BenQ DC C60 prezinta un ecran LTPS-LCD color de 2", o platforma care asigura confortul vizualizarii si realizarii de fotografii. Impreuna cu interfata usor de folosit si carcasa metalica stralucitoare, BenQ DC C60 este o camera eleganta care ofera o calitate exceptionala a imaginilor. Echipat si cu mod PASM, acest model ofera acces usor la modurile Program, Aperture, Shutter sau Manual, functii care satisfac pana si un fotograf profesionist.

 

Stilat si Chic 

Cu o multitudine de functii practice si distractive, modelele BenQ DC E41 si E30 ofera o modalitate stilata si chic de a face fotografii. Avand o rezolutie CCD de 6 megapixeli prin interpolare, modelul BenQ DC E41 este singura camera digitala din lume cu un touch-screen de 2". In plus, modelul are si functia de semnare a fotografiilor, player MP3 si functie scrawling cu 100 de cadre fotografice care se pot descarca de pe internet. Modelul BenQ DC E41 este disponibil in trei culori vii, si anume rosu, auriu si albastru.

 

Ideal pentru utilizatorii mobili, modelul ultra-subtire BenQ DC E30 are doar 24mm grosime, de marimea unei carti de vizita. Cu un exterior compact si elegant, modelul BenQ DC E30 are o rezolutie CMOS de 3 megapixeli (pana la 6 megapixeli), fiind perfect pentru un stil de viata activ.

 

Functionalitate si valoare extraordinara 

Oferind utilizatorilor functionalitate si valoare, modelul BenQ DC C51 are o rezolutie de 5 megapixeli, zoom optic 3x si ecran LTPS-LCD color de 2". Cu o rezolutie maxima de pana la 8 megapixeli prin interpolare, BenQ DC C51 ofera o interfata usor de folosit, "Easy Dial", precum si viteze de declansare de la 1/2000 in 6 secunde.

 

Noile camere digitale vor fi disponibile in Romania incepand cu luna noiembrie a anului curent, in reteaua de distributie BenQ. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul BenQ.com.

Data publicării: 21 Octombrie 2004 | 10:27
tipăreşterecomandă

Citeşte:

8,5 milioane de Euro - suma atrasa de proiectele inscrise la cea de-a treia editie a Galei Societatii Civile

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Website pentru McCann-Erickson Romania


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server