PSD, noul Fun Club al Academei Catavencu?
Daca ar aparea informatii despre Adrian Nastase, PSD ar cumpara si tirajul B-24-FUN?

Azi Academia Catavencu a primit o noua lovitura din partea partidului stat. Conform unui comunicat remis presei de catre A. C. mai multi binevoitori, insotiti pe alocuri chiar de militieni (politisti pe stil nou) au luat cu asalat, de dimineata, chioscurile patriei si au pus laba lor scârbava pe tot ce era inscris cu sacrul nume Academia Catavencu.

 

Din nefericire pentru dragii nostri colegi nu s-au prins sa ia si toate revistele TABU, Superbebe, Aventuri la Pescuit. Pe aceasta cale sugeram editorilor B24Fun sa insereze niste informatii made in Academia Catavencu si in publicatia respectiva. Poate PSD o va cumpara si pe aceea.

In cele ce urmeaza va prezentam comunicatele care ne-au venit la redactie de la Academia Catavencu:


Primul comunicat: “Academia catavencu se vinde ca painea calda” – ora 15:00

 

"Dragi colegi,

 

Vreau sa anunt o disparitie: e vorba de numarul din aceasta saptamana din Academia Catavencu. Avem informatii de la cei care vand ziarul la taraba ca dis de dimineata, niste persoane au cumparat "cu bratul" mai multe numere din Catavencu. Si cititorii ne-au scris, cititori din Bucuresti si nu numai. Ei spun ca tot de la prima ora a zilei, nu au mai gasit nici urma de ziar la chiosc.

 

Noi nu stim cine e faptasul, ne intrebam cine oare a cumparat aproape tot tirajul, chiar cu o saptamana inainte de alegeri... dar va atasez niste articole din ziar si niste fragmente din e-mailurile primite de la citiori, poate va formati voi o parere."

 

- "Incercand sa cumpar azi, la ora 11 dimineata, "Academia Catavencu", un singur vanzator de presa din Crangasi a fost in stare sa-mi dea ultimul exemplar pe care il mai avea. Vanzatorii sustin ca PSD a cumparat in mare graba si mari cantitati "A.C".

Probabil deja ati aflat de aceasta "actiune", dar ma gandeam ca nu strica o dovada in plus.
Numai bine,
Liana Serbanescu."


- "Va scriu din Ploiesti fiindca mi se pare inadmisibil ce se intampla. Nu am putut gasi "Academia Catavencu" la nici un chiosc de vanzare. Ar trebui sa mai trimiteti niste ziare la Ploiesti, daca tot se vinde asa bine inca de la 6 dimineata. Cu simpatie, Cristi."


- "AC nu se gaseste nicaieri in Brasov. O vanzatoare de chiosc i-a povestit unui prieten ca ziarele au  fost retrase. Cica o "chestie politica".


- "Un zvon tare ciudat prin Iasi: ca cineva (probabil PSD) a cumparat tot tirajul pe Iasi al AC. Sunt ceva sanse sa fie adevarat: toata dimineata am incercat sa cumpar un ziar, dar, desi am fost la 5 chioscuri, nu am gasit nimic. Mai mult, un chioscar mi-a zis ca e nu stiu ce problema de la difuzare. In fine, am gasit revista, mi-am luat-o, dar numai la un singur chiosc din centru".

 

"Voiam sa cumpar Academia de la un chiosc dintr-o zona ceva mai populata. La nici un chiosc, dar absolut la nici unul nu o gaseam (asa ceva nu mi se mai intamplase niciodata miercurea la ora 11 in Crangasi la metrou, unde sunt cel putin 5 chioscuri). vanzatorii exclamau la mine de parca le ceream o bucata din Luna. Am intrebat si am aflat: revista voastra se cumpara cu bratul, nu cu bucata! Dar ce face un singur om cu 7(sapte) reviste? Dar ce fac cu ele mai multi oameni care cumpara cate 7 reviste?  in fine, eu am gasit un exemplar intr-un colt uitat de lume, dar cati vor cauta atat dupa el! examinati situatia si luati o masura!  M. Dinutu"


- "Intalnim mari greutati in gasirea ultimului numar al Academiei Catavencu. La un chiosc din Tineretului a venit cineva care a cumparat toate numerele, la Udristei mi s-a spus ca nu a aparut. Ati mai auzit si din partea altor persoane, fenomene asemanatoare? N-am putea sa facem ceva?  Drula Dorin Cornel"


- "Aveti cumva probleme cu distributia sau se intampla altceva? Azi dimineata, in Ploiesti la 5 chioscuri la care am intrebat am primit raspunsuri de genu' "Nu avem", "Nu am primit" si..... "Nu mai avem ca le-a cumparat cineva pe toate"!!!!!!! In Bucuresti in toata Gara de Nord si in imprejurimi nici urma de revista.
Daca nenea ala nu a facut misto sa inteleg ca "cineva" a avut grija sa nu mai ajunga revista la tarabe sau la cititori.

P.S.: Am gasit-o in final la un chiosculet micut pe calea Grivitei in Bucuresti aproape de locul de munca(probabil ca acolo nu ajunsesera inca). Florin Dumitrache."


- "Stimati domni, ce ati putut scrie si despre cine din Neamt de au confiscat toata editia de la prima ora in Piatra Neamt? cu stima, Virgil Harabagiu."


Al doilea comunicat: “Inca un tiraj Academia Catavencu” – ora 16:43

 

"Dragi colegi,

 

Informatii de ultima ora arata ca azi dimineata unele persoane care s-au prezentat la chioscurile de ziare pentru a cumpara toate exemplarele "Academia Catavencu" erau chiar insotite de politisti. Ba mai mult, in unele zone din nordul tarii, ziarul nu a ajuns deloc.

 

Dar nici noi nu ne lasam! Va anuntam pe aceasta cale ca deja a intrat in tipografie un nou tiraj din Academia Catavencu, pe care il puteti gasi de maine la chioscuri.

 

Cel mai probabil, motivul disparitiei acestei editii de la punctele de vanzare il reprezinta teama PSD ca Academia Catavencu va publica un document din 1975, semnat Ioan Dumitru Suciu, in care acesta sustinea ca stie despre Adrian Nastase ca este "pederast".

 

Agentia de Monitorizare a Presei si Academia Catavencu vor organiza maine la ora 12.00, o conferinta de presa pe aceasta tema la sediul Grupului pentru Dialog Social, Calea Victoriei nr. 122. La conferinta vor participa Mircea Toma, Doru Buscu si Liviu Mihaiu."


Al treilea comunicat: “Statistica de la Academia Catavencu” – ora 19:03

 

"Dragi colegi,


Am adunat toate informatiile primite pana acum si am facut o statistica, pentru a avea niste cifre clare:

 

- aproximativ 200 de oameni au sunat astazi la redactia Academia Catavencu pentru a reclama disparitia ziarului de la chioscuri. Acestia sunt bucuresteni din:Balta Alba, P-ta Buzesti, Pantelimon, P-ta Obor, Timpuri Noi, Cotroceni, Crangasi, Drumul Taberei, Vatra Luminoasa, Calea Mosilor, Otopeni, Nerva Traian, Dorobanti, P-ta Iancului, P-ta Domenii, Gara Basarab, Brancoveanu, Rahova – Petre Ispirescu, Nicolae Grigorescu, Zona Liceul Lazar, dar si din alte orase: Ploiesti,  Turnu Magurele, Sibiu, Brasov, Focsani, Galati, Iasi, Slatina, Alexandria, Craiova, Arges, Deva, Arad si Alba Iulia.


- 25 de persoane au scris pe e-mail, avand aceeasi nemultumire.

Bucurestenii sunt din urmatoarele zone: Crangasi, Tineretului, Udriste, Gara de Nord, Brancoveanu, Piata Alba Iulia, Bucur Obor, Rahova-Petre Ispirescu, Schitu Magureanu si Dorobanti. E-mailuri am mai primit si din tara, mai precis din: Ploiesti, Alexandria, Iasi, Brasov, Piatra Neamt, Cluj Napoca, Arad, Constanta si Sibiu.

 

Si inca ceva: invitam PSD-ul sa ne anunte din timp daca mai are de gand sa cumpere cantitati industriale din "Academia Catavencu". Relatii se pot obtine de la directorul nostru de distributie, Cristi Domniteanu."