nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Injuraturile lui Elton John in direct la radio

Ieri, ascultatorii postului de Radio BBC1 au fost surprinsi in timpul emisiunii de dimineata de un sir intreg de injuraturi venite din partea celebrului cantaret Elton John.

Cantaretul, in varsta de 57 de ani, a inceput sa critice postul BBC pentru absenta interesului aratat persoanei lui. 

 

"I haven't been to the BBC for so long I almost went to the other building”, a declarat cantaretul. "But I saw Tony Blackburn on a walking stick and I thought: 'No, it's the wrong fucking place”, a continuat acesta pana cand, la semnele disperate ale angajatiilor radio, el a intrebat surprins daca emisiunea se transmite in direct. Prezentatorul a raspuns ca sunt, si ca isi cere scuze ascultatorilor dar acest lucru nu a facut decat sa accentueze si mai mult penibilul situatiei.

 

John a inceput sa intrebe ironic daca apelative precum "wank", "tits", "bugger" si "bollocks" sunt permise in transmisiune. Prezentatorul a incercat din nou sa isi exprime scuzele adaugand fraza "Thanks everyone, you're listening to my last show on radio". Reprezentantii postului de radio au declarat ca vedeta a fost informata ca emisiunea se va transmite in direct, si ca isi cer scuze pentru comportamentul cantaretului, relateaza mediaguardian.co.uk.

 

Elton John este cunoscut pentru diverse episoade similare, ultimul fiind la cea mai recenta editie a festivalului Q Awards unde acesta a glumit pe seama Madonnei spunand in cuvinte dure ca nici vorba ca ea sa merite premiul pentru cel mai bun show live.

Data publicării: 09 Noiembrie 2004 | 13:47
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server