IMAGOO NR. 7 a iesit de la tipar

 

Din cuprins:

1. STELLA ARTOIS GUSTA MACABRUL: "O economie in refacere lenta ar cere marketerilor si advertiserilor idei sigure. Totusi, producatorul de bere Stella Artois a acceptat pentru o ultima campanie de-a sa un concept care ar putea pune mari probleme: atmosfera macabra, umblata de diavol."

 

2. PUBLICITATEA IN Si PRIN JOCURI VIDEO: "Publicitatea plasata in jocuri video este noua pista pe care alearga advertiserii pentru a-i prinde pe consumatorii captivi nu ai televizorului, ci ai computerului"

 

 

3. DECLARATII IN EXCLUSIVITATE ALE JURIULUI AD.PRINT 2004: "Un print publicitar bun ii face pe parinti sa fie mandri de tine"

 

4. CHAVSTERII - UN NOU TARGET: "Chavster se pare ca va fi cuvantul anului in Marea Britanie..."

 

5. RECLAME NEINTRERUPTE DE EMISIUNI: "La ce bun producerea atator emisiuni costisitoare si plictisitoare, cand poti avea un canal TV doar pentru spoturi atractive?"

 

6. BUCATARIA SPECTACULARA: "Cureti carnea de pielita si o bagi in apa rece, unde o lasi o ora. Fierbi intr-o oala doi litri de apa cu sare, in care adaugi un morcov, o telina taiata marunt, o ceapa intreaga..." (autor: Bogdan Hasan)

 

7. S-A TREZIT FRUMOASA ADORMITA: "Headvertising e un fel de balena alba". (Reportaj realizat de Liviu Duga)

 

8. ALINA GAVRILA, CA TARGET : "Imagoo s-a lansat intr-un slalom printre marcile din viata celor care le inventeaza, le impun si le mentin in viata restului consumatorilor. "

 

9. NEGRU PE ALB: Cutremur la Red Cell

 

10. ULTIMUL POSTER TROJAN EXCITA SPIRITELE: " Posterele din cea mai noua campanie publicitara pentru prezervativele Trojan... " (de Petre Munteanu)

 

11. Interviu cu Doamna CORINA VINTAN chiar in ziua plecarii ei de LA EVENIMENTUL ZILEI.

 

12. RECICLATI-VA NECONTRACTATELE!

 

13. 101 ani marcati: spune in ce an te-ai nascut, sa-ti spun in ce zodie culturala esti.

 

14. HBO. Mai mult decat o televiziune. O televiziune fara publicitate.

 

15. BRANDUL BRANDO N-ARE MOARTE.

 

16. FOTOGRAFIA: DE LA ARTA LA PUBLICITATE. (despre Gabriel Hennessey)

 

17. IMAGOO VINDE DILEMA VECHE

 

18. Editorial - "SAU CAT DE CREDIBILA ESTE COMUNICAREA CORPORATISTA" (de Petre Munteanu)