nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

9 ani de inchisoare pentru spam

Un tanar si sora lui au ajuns in instanta in statul american Virginia, dupa ce acestia au trimis emailuri nesocilicitate (spam) la milioane de firme si persoane fizice.

O premiera in justitie, tanarul Jeremy Jaynes va fi condamnat la 9 ani de inchisoare, sora sa primind doar o amenda de 7.500$. Avocatul lui Jaynes a declarat ca sentinta este mult prea dura si ca acuzatul, fiind din North Carolina, nu avea cum sa cunoasca in detaliu legislatia Virginiei. Procesul va fi rejudecat de o instanta superioara anul viitor.

 

Multi juristi au comentat procesul, opinia generala fiind ca este important ca lumea sa stie ca trimiterea neautorizata de reclame electronice este ilegala in multe parti ale lumii, a declarat USA Today.

 

Legiile difera mult intre Europa si Statele Unite. In Europa, incepand de la data de 1 aprilie 2004, este ilegala trimiterea de reclame neautorizate. In schimb, emailurile continand publicitate informativa si/sau educativa sunt permise, ele neavand deci un scop direct comercial. Aceste legi sunt valabile in toata Uniunea Europeana. In Statele Unite, legiile difera de la un stat la altul. In Virginia, cine trimite mai mult de 10.000 de copii intr-o singura zi este condamnat la maxim 9 ani de inchisoare sau amenzi uriase.

Data publicării: 08 Noiembrie 2004 | 11:13
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server