112 pagini de FUN! Ave B-24FUN

112 pagini: atat are prezentul numar din B-24-FUN.

Acum o vreme, revista aparea timid pe o piata dominata de un monopol absolut: 7 Seri era regele, regina, curtea si curtenii. Viteza cu care B-24-FUN a crescut e incredibila.

 

Poate multi dintre voi cei care o cititi acum nici nu va dati seama cate s-au petrecut in aceasta scurta perioada: practic, vreme de ceva mai mult de un an de zile, ati fost pusi in fiecare saptamana in situatia de a alege. Adica ati votat. Ati votat intre vechi si nou, ati ales pe cineva in defavoarea altcuiva.

 

Politicienilor li se intampla chestia asta o data la patru ani de zile si se vaicaresc in timp ce cheltuie bugete la care nici o revista n-ar indrazni sa aspire. Iar in acel an electoral, ei deodata descopera ca trebuie sa fie draguti, amabili, simpatici, sa va asculte si sa va bage in seama. B-24-FUN a fost obligata sa faca asta in fiecare saptamana. Si a devenit presedintele revistelor de gen, pentru ca i-a pasat de voi.

 

Ziarele, radiourile, televiziunile fac asta in fiecare zi. In fiecare zi cand se trezesc, oamenii din presa se intreaba: oare ce vrea azi cititorul? Politicienii se trezesc o data la 4 ani, in timp ce voi adormiti in fiecare noapte gandindu-va ca poate maine o sa va treziti mai bine, ceea ce, constant, nu se intampla. De aceea astazi, la 112 pagini de B-24-FUN si in an electoral, te rog, cititorule, sa te gandesti: oare cine e mai important de votat? Basescu, Nastase, sau... B-24-FUN? Crede-ma, ca daca tara ar fi condusa de aceasta echipa redactionala, cu siguranta n-am putea sa o ducem mai prost. Dar asta e: fiecare cu tara sa, fiecare cu alegerile sale, iar noi cu articolele noastre.

 

Iti multumim ca ne-ai ales; si asta ti-o spunem tie, cititorule, Presedintele in exercitiu al B-24-FUN. Si te rugam, mai lasa-ne pentru inca o saptamana sa fim tara ta.