nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Utilizatoarele de Internet din Romania, pasionate de citirea presei

Una dintre cele mai mari pasiuni ale femeilor din Romania care navigheaza pe internet este citirea presei, arata un studiu realizat de compania de cercetare de piata Synovate pentru Eva.ro, cel mai vizitat portal din Romania dedicat femeilor. Sondajul a fost realizat pe baza unui chestionar derulat on-line pe parcursul lunii septembrie 2004, pe site-ul Eva.ro. La acest chestionar au raspuns 1.400 de utilizatori, dintr-un total de aproximativ 225.000 de vizitatori unici pe luna ai site-ului.

Cel mai popular hobby in randul utilizatoarelor de internet din tara noastra este sa asculte muzica (65%), urmat de citirea ziarelor sau revistelor (59%) si navigarea pe internet (58%), la egalitate cu mersul la cumparaturi (58%).

In topul preferintelor vizitatoarelor site-ului, in ceea ce priveste mass-media din Romania, ProTV este cel mai urmarit post de televiziune, Kiss FM, cel mai ascultat post de radio, iar Avantaje, cea mai citita revista.

 

Consumatoarele de internet isi aloca, in medie, aproape doua ore pe zi pentru a urmari emisiunile de televiziune preferate si petrec zilnic tot aproximativ doua ore, in medie, ascultand posturile de radio preferate. In ceea ce priveste media on-line, rezultatele studiului arata ca majoritatea consumatoarelor de internet “navigheaza” de la serviciu (54%) iar timpul petrecut in medie on-line este de peste cinci ore pe saptamana. Mai mult de jumatate dintre vizitatoarele Eva.ro intra pe internet de 2-3 ori pe zi (52%).

 

Conform aceluiasi studiu, cea mai mare parte dintre cititoarele site-ului Eva.ro sunt casatorite (38%), au absolvit o facultate (43%) si intentioneaza sa isi perfectioneze pregatirea teoretica, prin continuarea studiilor sau urmarea unor cursuri (62%). Media de varsta a acestora este de 29 de ani.

 

Eva.ro se afla pe primul loc in topul celor mai vizitate site-uri din Romania dedicate femeilor, cu peste 225.000 de vizitatoare unice pe luna. Lansat in anul 2001, sub sloganul “Internet la feminin”, portalul este un proiect al companiei de media online Imedia Newtork. Aceasta isi propune sa dezvolte cea mai mare si mai diversa retea de site-uri web din Romania. Din portofoliul site-urilor dezvoltate de companie pana in prezent mai fac parte Bumerang.ro, BizCity.ro, Stilo.ro, TopLinks.ro, Funcards.ro, BusinessRomania.ro.

Data publicării: 01 Noiembrie 2004 | 13:40
tipăreşterecomandă

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server