Strategicom a conceput site-ul www.Synevo.ro

Incepand din luna septembrie, Synevo  poate fi accesat on-line. Realizat de Synevo si Strategicom in colaborare cu HIS, responsabil de implementare si programare pentru partea de acces public, si cu Liviu David consultant de creatie, site-ul este o premiera in Romania prin faptul ca ofera de la informatii de contact pana la o adevarata incursiune in lumea serviciilor medicale de laborator.

“Synevo este singura companie specializata exclusiv in servicii medicale de laborator din Romania si am vrut ca acest lucru sa se simta si in site. Site-ul este gandit sa se dezvolte odata cu serviciile si proiectele care urmeaza a fi implementate conform strategiei noastre. Am vrut sa oferim mai mult decat informatie. Astfel a rezultat un site interactiv, gandit pentru a folosi principalilor nostri parteneri, medicii, dar si pentru a oferi informatii utile - unde suntem, ce analize oferim, la ce costuri - tuturor celor care vor sa afle mai multe despre lumea noastra. In plus, oferim in premiera posibilitatea medicilor de a vizualiza pe baza semnaturii electronice rezultatele propriilor pacienti" - Mihaela Barbu, MD Synevo

 

“Site-ul Synevo este o calatorie intr-o lume fascinanta, intr-un laborator al sanatatii. Am vrut sa conturam o poveste si cred ca am reusit. Ideea pe care s-a construit a fost de a reda investigatiile de laborator printr-o lupa care vede tot si explica in detaliu privitorului. A fost o colaborare foarte intensa si apropiata intre Synevo, Strategicom si HIS. Si eu caut pe www.synevo.ro (h t t p : / / w w w . s y n e v o . r o) orice am nevoie din lumea serviciilor de laborator pentru ca stiu ca exista si e usor de gasit. Acum avem un site util, usor de navigat si care degaja personalitatea unui brand lider, Synevo. Cred ca s-a obtinut un instrument de marketing foarte eficient" – Dragos Diojdescu, GM Strategicom.

 

Site-ul a fost realizat in numai 3 luni desi contine o cantitate foarte mare de informatie. Cea mai dificila parte a fost cea de optimizare a accesului de la orice tip de conexiune Internet. Este conceput pentru a evolua, pentru a fi in pas cu traiectul companiei. In momentul in care apare o investigatie noua, ea se va regasi pe site. Fiecare eveniment semnificativ va fi de asemenea pe site. La pagina potrivita, orice poate deslusi intelesul acelor cuvinte ciudate de pe lista de analize. Dar cel mai important, fiecare va gasi ceva care sa-i fie de folos.

 

SYNEVO este divizia de servicii medicale de laborator a grupului international Medicover. In Romania este lider de piata fiind prezenta cu 8 laboratoare in Bucuresti si in judetele Constanta, Cluj, Satu-Mare, Suceava. SYNEVO ofera peste 250 de investigatii diferite de laborator incepand cu hematologie, chimie, microbiologie, imunologie pana la alergologie si biologie moleculara. Zilnic, in laboratoarele SYNEVO trec pragul peste 1.800 de pacienti, efectuandu-se in medie 12.700 de teste.