nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Oracle a ales Image Forum

In urma reorganizarii unor activitati ale companiei Oracle In Europa, s-a luat decizia  constituirii unor clustere regionale. Clusterul pentru activitatile de PR din care face parte Romania include de asemenea Ungaria si Slovenia. Pentru piata romaneasca a fost aleasa, In urma analizei mai multor oferte, agentia Image Forum.

Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume. Este singurul producator software care ofera Intreaga gama de solutii complexe, complete si integrate nativ, de la platforma tehnologica de produse de infrastructura, la instrumente de dezvoltare, solutii de suport decizional si pachete integrate de aplicatii e-business. Totodata, intreaga oferta de solutii este sustinuta prin servicii de consultanta, suport tehnic si educatie.

 

Oracle deruleaza afaceri In Romania din 1995, fiind primul mare producator de software care si-a deschis un birou de reprezentare la Bucuresti. Oracle Romania s-a afirmat inca de la infiintare ca unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie informatica In toate domeniile cheie, de la sectorul guvernamental si serviciile financiare, la telecomunicatii, industrii si utilitati.

 

Clientii Oracle din Romania apartin tuturor domeniilor cheie ale economiei, de la organizatii guvernamentale, institutii bancare si societati de infrastructura si telecomunicatii, la companii din industriile energetica, producatoare, chimica, utilitati, auto, transporturi si retail.

 

Image Forum este o agentie de PR specializata in domeniile tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor. Printre companiile cu care lucreaza se afla: HP Romania, Mentor Graphics, MySoft, S&T Romania, SMC Networks Europe, Veda Consulting, Xerox Romania.

Data publicării: 10 Noiembrie 2004 | 14:21
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server