Green Pixel implineste 5 ani de activitate

Green Pixel implineste 5 ani de activitate incununata cu succese, dovedind continuitate in oferirea de exceptional in domeniul creatiei si comunicarii de brand prin Internet.

Cu aceasta ocazie Green Pixel a dezvaluit o noua imagine si abordare in comunicare, prin noul site (h t t p : / / w w w . g r e e n p i x e l . r o) al companiei.

 

Bilantul perioadei 1999-2004 consta din reusite notabile atat ale companiei cat si ale clientilor, prin lucrarile contractate. Green Pixel are in portofoliu peste 200 de proiecte realizate pentru Romania si strainatate, 9 premii Internetics (fiind de 3 ori Agentia Anului din 4 editii), importante premii internationale si un procent semnificativ de clienti recurenti.

 

„Ceea parea a fi un vis indraznet cu 5 ani in urma, s-a concretizat prin fapte. Timp de 5 ani am spus ca rezultatele conteaza. Ne-am tinut de cuvant, si clientii nostri au beneficiat din plin de aceasta filosofie, ajutandu-ne sa devenim ceea ce suntem astazi – cea mai invidiata agentie web din Romania” a declarat Marius Deak, fondatorul Green Pixel cu ocazia aniversarii.

 

Green Pixel este una dintre cele mai vechi agentii de creatie din Romania, specializata in consultanta si comunicare de brand prin medii interactive. Portofoliul de clienti include nume precum Banca Romaneasca, Connex, Domenia Credit, Romtelecom, SNSPA, Radio21, RAEF, Siveco, Smartree.