nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Gavrila&Asociatii organizeaza casting de Mos Craciuni pentru Zapp

Traditia Craciunului implica, pe langa brad, carnati, cadouri si sarmale, un pogon de oferte promotionale. Bineinteles ca toate sunt “cele mai avantajoase”, dar numai unele dintre ele au si argumentele cu care sa-si sustina afirmatia. Din aceasta minoritate exclusivista face parte si promotia de sfarsit de an lansata de Zapp.

“Am intors oferta pe toate partile, pana ce ne-a convins ca este asa cum sustine: consistenta, complexa si greu de refuzat. Si ne-am intrebat cine ar fi in stare sa o livreze. Un Mos Craciun obisnuit, din specia celor care care impanzesc mall-urile si galeriile comerciale, cu siguranta n-ar fi putut face fata. Ne trebuia un Mos Craciun extra-competent. Si l-am gasit.” povesteste Octav Gheorghe, Director de Creatie la Gavrila&Asociatii, care, impreuna cu Paul Goti&Alexandru Strambeanu (Art si Copy), au transpus ideea in TV, radio si print. 

 

Castingul de Mos Craciuni a fost supervizat de echipa Zapp – Marius Melesteu (Marketing Director), Robert Redeleanu (Head of Marketing Communications) si Ovidiu Caprita (Brand Communication Manager).

 

Spotul TV a fost produs de Multimedia Est, sub coordonarea lui Florin Patrascu, si realizat de echipa Sandor Bisztray (regizor) si Jordi Rexach (DOP).
Data publicării: 25 Noiembrie 2004 | 15:56
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server