European Drinks lanseaza „FRUTTIA”

European Drinks adauga o noua gama de bauturi racoritoare necarbonatate la portofoliul de produse. Colectia nou lansata are ca protagoniste sortimentele: Fruttia Juice, Fruttia Nectar si Fruttia Deliciu, trei bauturi racoritoare bogate in fructe.

Cele trei produse din gama poarta sigla European Drinks, producator cu sistemul de management al calitatii certificat EN ISO 9001 :2000 de TUV Cert.  

 

Fruttia Juice este un suc natural 100% cu continut de pulpa de fruct, fara conservanti si fara zahar. Variantele in care poate fi savurata Fruttia Juice sunt : Fruttia Juice de portocale si de rosii, ambalate in sticle de 0,33 si 0,7 L si Tetra Pack de 1 L.

 

Fruttia Nectar este un suc cu 50% continut de fructe. Fruttia Nectar se gaseste in ipostazele dulci de portocale, piersici, caise,  portocale si piersici, pere si tutti  frutti, ambalate de asemenea, in sticle de 0,33 si 0,7 L si Tetra Pack de 1L.

 

Fruttia Deliciu este o bautura racoritoare cu suc de fructe si face parte din categoria “still drinks”. Fruttia este un deliciu care poate fi gasit in urmatoarele combinatii: Fruttia Deliciu cu suc de ananas, portocale, portocale rosii, capsuni& banane, capsuni, grapefruit alb, visine si tutti frutti. Fruttia Deliciu are un ambalaj de 0,33 si 0,7 de sticla si de 1,5 L PET si este o bautura racoritoare unica, cu gust deosebit bogata in vitamina C.

 

Cele trei Fruttia sunt prezente pe rafturile din super – marketuri si sunt pregatite sa ajunga pe mesele consumatorilor, in topul preferintelor lor si sa isi raspandeasca aromele de fructe coapte in casele pregatite de sarbatori.