Cu URSUS, esti mandru oriunde ai fi!

Pe data de 6 noiembrie, URSUS a lansat un nou spot, continuand printr-o noua executie conceptul “URSUS atrage ca un magnet”. Cea mai buna bere romaneasca cucereste noi teritorii: Regatul Britanic.

“Spotul este un prim episod dintr-o serie noua care porneste de la faptul ca romanii incep sa se considere cetateni europeni cu nimic mai prejos decat altii, asa ca e firesc sa iasa cu fruntea sus in lume; sunt din ce in ce mai constienti de realizarile lor, din ce in ce mai mandri de ele. URSUS, cea mai buna bere romaneasca, este o astfel de realizare. Romanii sunt mandri de berea lor, de aceea o iau cu ei peste hotare si o ofera si altora, stiind ca "URSUS atrage oriunde ar fi" a declarat Alexandra Rusu, Senior Brand Manager URSUS.

 

Povestea spotului este simpla: un grup de prieteni romani se plimba prin Londra si ajung la palatul Buckingham. Aici gasim un personaj londonez celebru care va rezista greu atractiei URSUS: gardianul de la Buckingham. Este binecunoscut faptul ca acesta nu are voie sa se miste sau sa schiteze vreun gest in timpul garzii sale. Gardianul pare impietrit: nimic nu ii poate distrage atentia. Acesta este si momentul care declanseaza povestea spotului: o fata din grupul de prieteni incearca sa-l faca pe gardian sa zambeasca printr-o serie de gesturi amuzante; insa fara nici un rezultat: gardianul nici macar nu clipeste. Unul dintre prietenii ei are insa o idee mai buna: scoate o sticla de URSUS din geanta sa frigorifica si o indreapta spre gardian, asteptand efectul. Punct ochit, punct lovit: gardianul nu poate rezista berii URSUS, asa ca se alatura distractiei grupului de romani.

 

Filmarea a fost realizata intr-o combinatie interesanta de locatii: echipa de productie s-a deplasat la Londra pentru a filma pe Charles' Bridge, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, St. James' Park, dar au fost filmate cadre si in Romania, in fata Senatului si in Clubul Diplomatic. Vremea a fost un prieten neasteptat: ziua de filmare a fost neobisnuit de insorita pentru luna septembrie in Londra.

 

Actorul care a interpretat perfect rolul gardianului este un englez autentic care ar fi putut fara nici o problema sa fie un adevarat gardian, reusind sa ramana absolut neclintit pe parcursul celor cateva ore de filmare.

 

Pentru regizorul Alexis Sweet, capitala engleza a fost un loc familiar, pentru ca aici a locuit o lunga perioada de timp. Regizorul a mai semnat si alte spoturi URSUS: „Magnetul” si „Iubitorii fotbalului”, alaturi de aceeasi casa de productie: Multimedia Est.

 

“URSUS te face sa te simti mandru ca esti roman, oriunde ai fi. Londra este primul mare oras european in care cea mai buna bere romaneasca “calatoreste”. Dar aventurile ei nu se vor opri aici, vor urma si altele,” a spus Dragos Olteanu, Director de Creatie Focus/Publicis.