MTV Romanian Music Awards 2004
MTV Romania organizeaza pe data de 22 Aprilie 2004, la Sala Palatului, MTV Romanian Music Awards 2004.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie se va bucura de participarea celor mai cunoscute trupe ale momentului, numeroase formatii si artisti romani precum si artisti internationali aflati pentru prima oara in Romania, alaturi de cele mai importante figuri ale lumii mondene, personalitati.
Evenimentul va fi transmis LIVE pe MTV, incepand cu ora 20:00.
In concurs au intrat toate videoclipurile difuzate de catre MTV Romania, in perioada 01.02.2003 – 01.02.2004.
Momente deosebit de importante in cadrul evenimentului vor reprezenta si recitalurile artistilor straini, MTV Romania aducand cu ocazia evenimentului, nume importante din industria muzicala internationala promovate la nivel modial prin reteaua MTV International:
Kevin Lyttle - Desi lansat de curand, Kevin Lyttle a cantat alaturi de 50 Cents si Lil’ Kim, iar single-ul lui “Turn me on” a debutat in top-urile din Marea Britanie, direct pe locul 2.
Muzica lui combina stilul “soca”, venit din Caraibe, pe care il considera cultura lui, cu dancehall si R&B.
Scooter - Nenumarate melodii de succes,  vanzari record, numeroase premii, concerte cu peste 80.000 de spectatori, iata ce face ca Scooter sa fie considerata una dintre cele mai apreciate formatii de gen. Scooter nu reprezinta numai o formatie, ci si un stil de viata.
Hanadi - Hanadi este o prezenta noua, exotica, cu o voce foarte placuta, care a incantat criticii prin albumul sau de debut, lansat in 2003. Toate personalitatile din lumea muzicala internationala intrevad o cariera de succes pentru noua diva. Hanadi este la ora actuala in turneu in Statele Unite, de peste trei saptamani.