nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Adrian Mutu face plinu' de goluri la Pepsi

El a fost ales de Pepsi pentru a promova cunoscuta marca de bauturi racoritoare in Romania

Pepsi l-a ales pe cel mai bun fotbalist roman la ora actuala, Adrian Mutu, sa-i promoveze imaginea in Romania. El se alatura astfel unei galerii de vedete din fotbalul international care au promovat marca de bauturi racoritoare de-a lungul timpului: David Beckham (Anglia), Juan Veron (Argentina), Roberto Carlos, Rivaldo (Brazilia), Raul Gonzales (Spania), Francesco Totti (Italia).
Pe langa talent si succes, jucatorii din echipa Pepsi intruchipeaza spiritul “Dare for more”. Ei cauta perfectiunea in tot ceea ce fac, au curaj si indrazneala sa-si indeplineasca visele, fara a se multumi cu putin nici in viata personala si nici in cea profesionala.
Pepsi are o indelungata traditie legata de fotbal, innoindu-si echipa in fiecare an cu vedete de prim rang din fotbalul international. Consideram ca, prin talentul si succesul sau, Adrian Mutu poate sta alaturi de talentele fotbalistice ale lumii. Integrarea in echipa mondiala Pepsi a unui jucator din Romania este o recunoastere a talentului romanesc peste hotare si o sansa in plus pentru Adrian de fi promovat in toate colturile lumii”, a declarat Catalin Lascu, Franchise & Marketing Manager PepsiCo International pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. 

Este o onoare pentru mine sa reprezint imaginea Pepsi, alaturi de staruri ca Beckham, Raul sau Roberto Carlos. Am primit propunerea cu bucurie si am acceptat-o fara sa stau mult pe ganduri. Voi face tot posibilul sa reprezint cu succes spiritul “Dare for more”si sa fiu la inaltimea asteptarilor suporterilor mei”, a declarat Adrian Mutu.

Imaginea celebrului fotbalist va fi folosita in campaniile publicitare ale companiei Pepsi si in promotii, oferindu-le fanilor sai sansa de a fi mai aproape de jucatorul lor preferat.

Nu este pentru prima oara cand Pepsi isi asociaza imaginea cu un sportiv roman de calibru. In trecut, au existat parteneriate cu Ilie Nastase si Bogdan Stelea, iar parteneriatul cu echipa Dinamo continua si in acest an. Dar este pentru prima oara cand un jucator roman va aparea in compania unor staruri internationale intr-o reclama Pepsi.

Data publicării: 30 martie 2004 | 11:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie

Cristi Borcea se antreneaza pentru Liga Campioanelor- in "Academia Catavencu"

ARBOmedia si SEAT experimenteaza o noua forma de publicitate online


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server