MediCredit sau Medic One? Amandoua.
Medic One anunta câstigarea contului MediCredit, prima companie de creditare in domeniul medical de pe piata româneasca.

In urma licitatiei la care au mai participat 4 agentii, MediCredit a ales sa lucreze cu Medic One.

 

"Ne-au prezentat o strategie integrata de comunicare care a raspuns foarte bine nevoilor si asteptarilor noastre. Au contat creativitatea si originalitatea proiectelor propuse, ca si perseverenta cu care echipa Medic One a parcurs etapele succesive ale pitch-ului", spune Lucian Paraschiv, Director Executiv MediCredit. "Am fost incantati cand am primit in decembrie invitatia la aceasta licitatie.

 

Atat de incantati, incat ajunul Craciunului ne-a prins in birou, gandind strategia cea mai potrivita pe care sa i-o prezentam clientului. Ne-am dorit mult sa castigam acest cont, pentru ca MediCredit este o initiativa unica pe piata noastra, cu o misiune in care si eu cred foarte tare – sa sustina dezvoltarea practicilor medicale private. Asa cum am facut si noi in comunicarea medicala, Medicredit face pionierat intr-un mod cat se poate de profesionist in finantarea practicilor private medicale." spune Dr. Oana Cociaou, Managing Director Medic One.

 

Medic One va dezvolta pentru MediCredit campania integrata de lansare, care va cuprinde ATL, BTL, evenimente speciale oi PR.