ParadisePoker pe dezbracate cu Caprice
Top-modelul Caprice va fi vedeta ce va sustine campania de marketing si publicitate a brandului ParadisePoker.com.

Campania, care a fost lansata ieri, beneficiaza de fonduri de mai multe milioane de lire sterline iar contul va fi administrat de agentia Total Media atat in materie de media planning cat si in ceea ce priveste cumpararea spatiilor publicitare.

 

Total va dezvolta o campanie care se va desfasura atat in reviste, ziare si outdoor cat si o asa-zisa “campanie ambientala”. Campania se traduce prin 96 de postere ce o au pe Caprice Burnett drept ambasador al ParadisePoker.com.

Guy Sellers, Joint Managing Director Total Media, a declarat pentru site-ul revolutionmagazine.com: “Este o adevarata experienta sa lucrezi cu unul dintre cele mai importante branduri de poker online din lume, si totodata este un privilegiu sa ii ajutam la dezvoltarea afacerii in Marea Britanie”.

Compania ParadisePoker.com a intrat pe piata de poker online de mai mult de cinci ani si, pana acum, si-a concentrat eforturile de marketing exclusiv asupra clientilor si potentialilor jucatori din Statele Unite ale Americii.

 

In prezent compania face eforturi de extindere in Marea Britanie, unde s-a inregistrat un interes tot mai crescut fata de serviciile oferite de ParadisePoker.com in ultima vreme. Campania, care a fost lansata ieri, este creatia lui Ismail Vali-Tepper si a agentiei NWYH.