Blue Leaf, web developer oficial al Internetics pentru al doilea an
Blue Leaf a realizat, pentru al doilea an consecutiv, site-ul oficial al celui mai important festival de comunicare digitala din Romania.

Parteneriatul Blue Leaf cu organizatorii Internetics a devenit deja unul traditional. Millenium a ales agentia, pana in prezent, pentru trei proiecte majore: AdPrint 2003, Gala Societatii Civile 2002 si Internetics 2003 si 2004.

“Am gasit in BlueLeaf nu numai o agentie profesionista si inovativa, dar si un consultant de incredere si mai ales o echipa foarte implicata. Ori la asta se reduce intreaga idee a unui parteneriat de durata si, de ce nu, de succes.” declara Andrei Bortun, director general Millenium Communications.

Site-ul oficial al Internetics reflecta o noua viziune, atat la nivel de design, dar si la nivelulul experientei pe care o ofera utilizatorilor.

“Am creat un design, credem noi, elegant, dar care nu sacrifica in nici un fel experienta vizitatorilor site-ului. Principiul care a stat la baza design-ului a fost tocmai intuitivitatea utilizarii acestuia. Si asta pentru ca, in final, site-ul Internetics nu se doreste a fi un site in concurs, ci un site pentru concurs. Iar daca internetics.ro isi atinge scopul de a permite o desfasurare cat mai fluenta a concursului online, atunci noi il consideram un succes”

Noul site oficial al Internetics aduce si cateva inovatii fata de editiile anterioare. Cateva dintre ele sunt Forumul Internetics si noua modalitate de promovare a lucrarilor inscrise si de implicare a publicului in concurs.

Site-ul este accesibil la adresa www.internetics.ro (h t t p : / / w w w . i n t e r n e t i c s . r o) .

“Nu este nimic mai onorant pentru o agentie de webdesign din Romania decat sa creeze site-ul Internetics. Si asta nu pentru faima sau recunoastere, ci pur si simplu pentru ca prin asta stim ca aducem o contributie la dezvoltarea industriei de comunicare digitala din Romania. Implicarea in acest proiect este fireste si “emotionala” pentru ca succesul lui ne afecteaza in mod direct” declara Dan Teodorescu, project manager Blue Leaf Multimedia.