BBC face pasi in tara minunilor

DJ Judge, pop-starul Katie Melua si prezentatoarea de stiri Fiona Bruce, se numara printre celebritatile care vor participa in campania cu tema “Alice in Wonderworld” pentru promovarea noului look al web-siteului BBC.

Campania a fost lansata saptamana aceasta si ruleaza pe posturile de radio, TV si pe Internet. In mare campania are la baza celebra poveste Alice in Tara Minunilor si ii are in “rolurile principale” pe comicul si prezentatorul Steve Furst (Iepurele Alb) care indruma audienta printre minunile cotidiene prezentate pe site-ul BBC.co.uk.

 

Campania este scoasa pe piata cu o saptamana inainte de lansarea propriu zisa de lunea viitoare a noului site creat de BBC Broadcast. Este pentru prima data cand BBC prezinta serviciile sale de informatie online ca un produs de sine statator. Prezentatoarea Fiona Bruce va promova consola de stiri broadband in timp ce Judge Jules, Katie Melua, DJ Sanj trupa The Archers vor fi promotorii playerului radio online BBC.

 

Campania online, care a fost lansata si ea aptamana aceasata, se structureaza ca un corp distinct in eforturile de promovare a website-ului si a fost creata de Agency Republic. Campania va sublinia noul serviciu de alerta de stiri a siteului BBCnews.com si este orientata catre ultilizatorii serviciilor BBC Online din Europa de vest, spune siteul companiei.