nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Aparitie de mai: Imagoo numarul 5

Din subiectele revistei:

1. Editorial : Celor cei care au pariat pe doar patru numere Imagoo, le mai oferim un numar

 

2. Interviu cu Felix Tataru: „PSD-ul nu a fost prea transparent in aceasta chestiune (oare de ce?). Umbla insa vorba in targ ca seful echipei de comunicare ar fi...”

 

3. Nostalgia telespectatorului dupa creativitatea Connex: „ Pe o platforma strategica super ofertanta „Tu faci viitorul”, recentele clipuri publicitare TV confirma trendul descendent, remarcat de ceva vreme, al solutiilor creative...”
 

4. Despre publicitatea din China: „Debordand de creativitate, publicitatea gandita si realizata in China incepe sa dobandeasca recunoastere si utilizare internationala...”
 

5. Lui Bob Dylan ii mai ramasese sa faca reclama la lenjerie de dama
 

6. Mai putina teorie mai multa meserie - interviu cu Bojan Spasic si Sorin Tranca de la agentia Friends Advertising: „...In general suntem la fel de tari ca Leo Burnett si nu ma refer la Leo Burnett & Target, ci la Leo Burnett himself - acuma sunt rau, uite vezi, chiar m-ai enervat. Bai, sa nu publici asta ca se supara Naumovici si chiar am o pretuire pentru el.”
 

7. Dove intareste moralul femeilor normale - adica mai grasute.
 

8. Agentiile mici fac lucruri mari : „...Tocmai de aceea, la masa publicitatii romanesti se mai pot aseza noi oaspeti. Importanta ar trebui sa fie doar calitatea acestora, care in timp, sa determine locul - felia de tort sau firimiturile – cuvenit fiecaruia.” 
 

9. Interviu cu Valentin Nicolau presedintele – director general al  Televiziunii Romane: „Prima etapa a fost aceea a organizarii unei licitatii la care am invitat agentiile de pe piata romaneasca. Din pacate, am primit raspunsuri sub asteptari.”
 

10. Un publicitar englez si cotopenelile romanesti
 

11. Ultimele stiri de la Young Guns
 

12. Publicitatea virala contamineaza noi clienti
 

13. Agentiile de publicitate au plasat inteligent spoturile in preajma sarbatorilor de Paste – o analiza a pietei media din Romania
 

14. Creatie romaneasca pentru Marea Britanie

Data publicării: 27 mai 2004 | 13:45
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server