Agentia Viral Factory a luat medalia de aur la Sex Olimpics
Campania „Sex Olimpics” pentru prezervativele Trojan, creata de agentia Viral Factory a fost desemnata cea mai buna creatie online a lunii.

Premiul a fost acordat de Creative Showcase, care a luat nastere in urma unei initiative a Biroului Interactiv pentru Advertising in incercarea de a incuraja creativitatea online. Campania Trojan este o parodie la adresa campaniei publicitare pentru Jocurile Olimpice si inlocuieste sportul olimpic cu „sporturi sexuale” cum ar fi ridicatul greutatilor din pelvis.

 

Charlotte Neser, director Wheel:Group si Mark Cridge, director de creatie al agentiei Glue London, au facut parte din juriu.

 

„Campania Trojan Games este intr-adevar un exemplu reusit de creatie publicitara online. Denota istetime, o excelenta executie si ramane una dintre cele mai memorabile campanii care au fost lansate anul acesta”. Viral Factory isi va primi premiul intr-o ceremonie care va fi organizata vineri.

 

Viral Factory a castigat deja premiul acordat de BTAA pentru lucrarile realizate pana in prezent si este cunoscut faptul ca agentia a realizat creatia pentru campania virala „SportKa bird” pentru Ford.