Universign - prima revista online dedicata productiei publicitare
Din 28 mai 2004, publicistica electronica autohtona s-a imbogatit cu un nou venit : (h t t p : / / w w w . u n i v e r s i g n . r o) – prima revista online dedicata in exclusivitate productiei publicitare din Romania.

Universign isi propune sa aduca laolalta jucatorii din piata productiei publicitare, acoperind nevoile de informare, comunicare si promovare atat pentru cei din bransa, cat si pentru companiile consumatoare de astfel de servicii.

 

Universign cuprinde sectiuni dedicate unor subiecte de maxim interes pentru bransa, neacoperite de nici o publicatie autohtona pana in prezent -digital printing, gravura, serigrafie, tampografie, semne 3D, neon etc.

 

Principalele rubrici ale publicatiei sunt : stiri interne si externe, comunicate, interviuri cu personalitati din bransa, articole despre noutatile de ordin tehnologic si tendintele in domeniu. Site-ul contine o arie special conceputa pentru a permite inscrierea intr-o baza de date pentru cei ce doresc sa beneficieze de vizibilitate si accesibilitate sporita.