nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

TCG lanseaza primul instrument de cercetare PR in domeniul medical - farmaceutic: Healthcare - MediaMetrics

TRUST Communication Group a lansat, la începutul acestei luni primul produs de cercetare PR pentru domeniul medical – farmaceutic: Healthcare – MediaMetrics. Este vorba de o analiză complexă a întregului mediu de comunicare, actorilor şi tendinţelor mesajelor din presă pentru acest domeniu pe parcursul întregului an 2003. De asemenea, acest produs evalueaza si prezenta publicitara a companiilor din acest domeniu în presa centrala.

Ce inseamna  Healthcare - MediaMetrics ?

- peste 22.000 de articole de presa analizate

- rezumatele celor mai importante stiri aparute in presa referitoare la sistemul de sanatate si companiile care activeaza in domeniul medical – farmaceutic

- peste 3.000 de aparitii in media a machetelor publicitare pentru companii si produse medicale si farmaceutice

- analize de publicitate separate pentru 50 de companii din acest domeniu

- evaluarea tendintelor media in presa scrisa prin analiza individuala a 24 de publicatii centrale

- modul in care si-au construit imaginea in presa scrisa cele mai importante 23 de companii din industria farmaceutica

 

Healthcare - MediaMetrics este primul produs de analiza  media a întregului domeniu medical si farmaceutic creat special pentru specialistii in comunicare din companiile care activeaza in acest domeniu si pentru firmele de relatii publice si publicitate. Acest produs va fi realizat de două ori pe an, primul produs pe acest an fiind programat pentru sfârşitul lunii iulie.

 

Pentru clienti,   Healthcare - MediaMetrics reprezinta si un instrument de evaluare concreta a modului in care este expusa imaginea companiei proprii sau a concurentei in presa scrisa, un excelent instrument de planificare a campaniilor PR si de identificare corecta a celor mai eficiente canale media care pot fi folosite pentru obtinerea unui impact maxim de imagine.

 

Relatii, prezentari si versiuni demo ale acestui produs le puteti obtine de la . sau 230.02.26.

mediaTRUST Romania si TRUST Communication Group sunt un grup de firme specializate în monitorizare si, respectiv, cercetare media si consultanta de imagine.

Data publicării: 3 mai 2004 | 11:17
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server