nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Schimbare de management la varful companiei TUBORG Romania

United Romanian Breweries, cunoscuta si sub numele de TUBORG Romania are, incepand cu luna iunie, un nou presedinte in persoana domnului Shachar Shaine. Schimbarea de management la varful companiei survine in urma numirii domnului Isaac Sheps in functia de Executive Chairman al Carlsberg  Bulgaria.

Grupul Carlsberg a achizitionat in 2003 doua fabrici de bere locale in Bulgaria, cu scopul de a le aduce la standardele de calitate impuse la nivel international. Experienta de peste 20 de ani in domeniul managementului calitatii si productivitatii, dintre care  cinci ani si jumatate la conducerea companiei TUBORG Romania, reprezinta argumentele hotaratoare care au dus la numirea domnului Isaac Sheps in functia de Executive Chairman al companiei Carlsberg  Bulgaria.

 

Succesul misiunii din Romania, ritmul sustinut de crestere cu 400% a vanzarilor pe parcursul celor cinci ani, precum si triplarea numarului de angajati au determinat grupul Carlsberg sa solicite sprijinul domnului Isaac Sheps in conducerea noii companii din Bulgaria.

 

“Cand am venit in Romania, stiam ca am la dispozitie trei ani pentru a alcatui o echipa puternica si pentru a construi o afacere performanta. Acum, dupa cinci ani si jumatate, cand marcile companiei TUBORG ocupa deja un segment important pe piata romaneasca, consider ca experienta din Romania a fost una dintre cele mai placute provocari din ultimii 20 de ani din cariera mea. Am avut alaturi o echipa de specialisti despre a caror competenta vorbesc, in primul rand, rezultatele TUBORG. Una dintre principalele valori ale acestei tari si implicit ale companiei TUBORG sunt oamenii. De aceea sunt convins ca las in urma un competitor serios pe piata berii din Romania, o companie matura, cu traditie in ceea ce priveste calitatea produselor” declara Isaac Sheps.

 

Isaac Sheps va ramane implicat in activitatea fabricii TUBORG din Romania, ca membru al consiliului de conducere, continuand sa reprezinte si in viitor grupul Carlsberg la intalnirile oficiale, ultima dintre acestea fiind „Economic Retreat of Gouvernement of Romania”, organizata de Primul Ministru al Romaniei, Adrian Nastase. Totodata, Isaac Sheps isi va continua doctoratul la Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand ca obiectiv finalizarea studiilor in toamna acestui an.

 

Noul Presedinte al companiei TUBORG Romania, domnul Shachar Shaine, a ocupat in ultimii cinci ani functia de vicepresedinte de marketing si vanzari la TUBORG si a fost alaturi de domnul Sheps pe toata perioada mandatului acestuia.

 

Cu o experienta de peste zece ani in industria bauturilor, domnul Shachar Shaine este cunoscut in mediul de afaceri romanesc ca un bun profesionist, o persoana distinsa si un cunoscator al limbii romane, calitati care il recomanda pentru ocuparea noii functii si asigurarea succesului companiei TUBORG Romania. 

Data publicării: 6 mai 2004 | 14:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Curat, parfumat, natural catifelat - Dero 2in1 Aloe Vera

Momente de vis la Verbier pentru cei patru romani castigatori ai promotiei Carlsberg

Gavrila&Asociatii semneaza literatura de produs a Bancii Comerciale Romane

O noua emisiune TV despre lumea publicitatii - SUCCESE DE MARCA, la TVRM


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server