QAB sponosrizeaza concursurile organizate la Palatul Copiilor
Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB) imbuteliatorul autorizat al bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova, continua sirul activitatilor prin care este aproape de copii. Pe aceasta directie de inalta responsabilitate sociala se situeaza si parteneriatul incheiat cu Palatul National al Copiilor.

Eusediu Margasoiu, Director de Marketing QAB, afirma ca “Este unul dintre cele mai ample programe cu implicatii sociale pe care QAB l-a initiat in ultimii ani. Compania doreste sa fie alaturi de cei mici, acordandu-le sprijinul necesar in activitatile lor extrascolare, care contribuie enorm de mult la formarea personalitatii lor, asa cum sunt cele desfasurate la Palatul Copiilor.”

 

Parteneriatul a fost agreat pentru o perioada de un an, referindu-se la un sprijin substantial in organizarea evenimentelor destinate celor mici. Sprijinul se traduce in elemente logistice dar mai ales premii pentru numeroasele concursuri din cadrul evenimentelor respective. Cele mai importante manifestari in cadrul carora sprijinul QAB are o importanta deosebita sunt: spectacolul dedicat Zilei Copilului, spectacole de muzica si dans dotate cu premii (ce vor avea loc pe parcursul lui iunie), concursul de interpretare instrumentala din 16-20 iunie, la care vor participa peste 300 de concurenti (premiul cel mare fiind un televizor), Trofeul Bucurestiului (festival de arte diverse), Festivalul International de Teatru de Papusi si Festivalul International de Dans.

 

Palatul National al Copiilor este cea mai importanta  institutie de educatie extrascolara la nivel national, fiind frecventata anual de peste sase mii de copii.

 

QAB dezvolta o platforma ampla de programe social-educationale dedicate copiilor si tinerilor. Pe de o parte se situeaza cele destinate celor mici, constand in sprijin efectiv in diverse activitati (suport la evenimente, sponsorizari, etc), pe de alta parte fiind cele cu caracter formativ, cum este programul QAB Career de recrutare si formare profesionala.