Premii de peste 1.4 milioane de dolari in noua promotie Pepsi!
Pepsi isi invita din nou consumatorii la traditionala promotie de vara, care se va desfasura in acest an sub sloganul “Batalia fotbalului a inceput!”.

Dezvoltata pe imaginea celebrilor fotbalisti din echipa Pepsi, promotia ofera milioane de premii atractive: produse  Pepsi si 3 mari premii de vis - Weekend la Londra cu Adrian Mutu. Valoarea totala a premiilor promotiei “Batalia fotbalului” este de 1.425.000 dolari.

 

Imaginea Pepsi este de ani de zile asociata cu fotbalul de inalta clasa, participantii la batalia fotbalului din vara 2004 fiind David Beckham, Roberto Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho si Francesco Totti, la care se adauga primul jucator roman din echipa Pepsi, Adrian Mutu. In dorinta de a oferi consumatorilor momente unice alaturi de vedete, Pepsi ofera celor 3 castigatori ai marilor premii posibilitatea ca, pe durata sejurului la Londra, sa il intalneasca pe celebrul fotbalist Adrian Mutu.

 

“Batalia fotbalului” are la baza mecanismul de castig pe loc, prin identificarea inscriptiilor de sub capacele produselor participante la promotie, urmata de raspunsul corect la intrebarea “Cine este primul jucator roman din echipa Pepsi?”.

 

Promotia se desfasoara in perioada 17 mai - 18 iulie in magazinele participante la promotie din toata tara, produsele participante fiind cele din grupul PEPSI LA PUTEREA 5: Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist si Pepsi Twist Light in ambalaje de 0.25l (sticla returnabila), 0.33l (sticla nereturnabila), 0.5l, 1l si 2l. Produsele sunt usor de identificat prin etichetele de promotie pe care apar si cei 3 fotbalisti (Beckham, Carlos sau Mutu) si prin capacul auriu.