nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Pentru al doilea an consecutiv Leo Burnett Romania este singura agentie romaneasca finalista la Clio Awards

Festivalul de publicitate Clio Awards include al doilea an consecutiv pe lista finalistilor o singura lucrare romaneasca realizata de agentie de publicitate Leo Burnett Romania. Este vorba despre spotul TV “Volanul” realizat pentru postul de televiziune Antena 1 si inscris in competie in categoria Media Promotion.

Premiile urmeaza sa fie decernate in cateva zile, astfel ca spotul “Volanul” realizat de Leo Burnett pentru Antena 1, are toate sansele sa aduca inca un premiu international important in Romania.

 

Aceasta lucrare a constituit si primul spot TV romanesc finalist la Epica Awards, cel mai important festival european de publicitate.

 

De mentionat ca anul trecut, in cadrul aceluiasi festival Clio, Leo Burnett mai fost finalist in categoria Bauturi Non-alcoolice cu printul "Scarile", realizat pentru Prigat Activ, client Quadrant Amroq Beverages.

Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului si prima agentie romaneasca finalista la Cannes.

Data publicării: 11 mai 2004 | 20:25
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

ARA SOFTWARE GROUP a devenit Microsoft Gold Certified Partner

Lipton Ice Tea conduce in topul vanzarilor de ice tea din Romania

O noua emisiune TV despre lumea publicitatii - SUCCESE DE MARCA, la TVRM

Noua campanie de promovare pentru SEAT Altea “MOBILITATE TOTALA: IN INTERIOR SI IN EXTERIOR”


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server