nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Ogilvy Public Relations Worldwide - „Agentia Anului 2003”

Pentru al patrulea an consecutiv, Ogilvy Public Relations Worldwide a fost desemnata „Agentia Internationala a Anului”.

De aceasta data, distinctia vine din partea The Holmes Report, una dintre cele mai prestigioase publicatii  din domeniul relatiilor publice si este menita a recunoaste activitatea companiei din anul 2003.

 

Anul acesta, pe lânga premiul de excelenta, Ogilvy PR Worldwide a obtinut aurul (Gold SABRE) pentru doua dintre categoriile de concurs: Marketing to Women si Integrated Marketing. Sponsorizata de catre Holmes Group, SABRE Awards (Superior Achievement in Branding and Reputation) este o competitie cu traditie din industria de comunicare a carei misiune este sa premieze eficienta si abilitatea companiilor de relatii publice de a atinge rezultate reale si masurabile în campaniile pe care le desfasoara.

 

La nivel mondial, Ogilvy Public Relations Worldwide apartine Grupului WPP, fiind reprezentata prin 60 de birouri raspândite pe cinci continente. Fondata în 1999, filiala din România este singura reprezentanta a unei companii internationale specializate în domeniul relatiilor publice din tara noastra.

Data publicării: 17 mai 2004 | 13:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server