Inca o coperta TABU: Mihaela Radulescu - Cleopatra gravida
Doua femei la fel de puternice - una a fost ultima regina a Egiptului, cealalta este cea mai cunoscuta, seducatoare si in acelasi timp controversata vedeta a Romaniei zilelor noastre.

Tabu a reusit din nou o premiera: a aratat cititoarelor sale burtica Mihaelei Radulescu. O burtica de regina!

 

Din culisele pictorialului: au fost necesare doua machiaje (realizate de Ana Maria Gorgonetu si Alexandru Abagiu) care au durat patru ore si jumatate. Pentru ca stia ca o asteapta o zi intreaga de stat in studio, Mihaela a venit de acasa cu mancare “de-a ei, de gravida”: lapte, banane, mere etc.

Un alt pictorial din numarul iunie TABU il arata pe “rasfatatul femeilor”, Virgil Iantu.

 

In interviul luat de Alice Nastase, Robert Turcescu sustine ca “daca aveam sani, picioare lungi si alte atribute ale unei femei frumoase, lucrurile ar fi mers mai usor.”

Dar nu s-a descurcat prea rau nici asa: Robert Turcescu este jurnalistul care va vorbeste in fiecare zi la Europa FM si care da bile (albe sau negre, dupa merit) invitatilor sai de la Realitatea TV. In plus, este tatal unei fetite frumoase foc.

 

Dar poate cel mai socant interviu din revista este cel cu Rona Hartner. Iata numai cateva declaratii ale actritei acuzate pe vremuri ca ar fi avut o relatie cu Emil Constantinescu: “Sunt casta pana la nunta!”, “Imi place sa pictez. In Franta am avut deja trei expozitii. Sunt comparata chiar cu Matisse si Picasso”,  “O femeie cu bani e o mare pierdere de timp, pentru ca pe urma sta numai in magazine, devine sclava hainelor si a bijuteriilor.”