nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

De 1 Mai, BenQ a oferit camere digitale la mare

Cu ocazia zilei de 1 mai, BenQ Romania a organizat o campanie de  promovare a camerei digitale BenQ DC S30.

Campania a fost coordonata de catre agentia de PR&Publicity, 4ACE, si s-a desfasurat pe parcursul a trei zile, 30 aprilie – 2 mai, in patru dintre cele mai renumite statiuni de pe litoralul Marii Negre: Mamaia, Olimp, Neptun si Vama Veche.

 

Echipa de promoteri BenQ a prezentat fiecarei persoane interesate noua camera digitala, BenQ DC S30, acestea putand participa in urma completarii unui talon, la una dintre cele 4 tombole avand ca premii 4 camere BenQ DC S30. BenQ a creat cu ocazia acestei campanii o pagina speciala de Internet la adresa www.benq.ro/1mai, de unde, incepand cu 6 mai, toti participantii la tombola isi vor putea lua pozele facute la mare de echipa de promoteri BenQ .

 

Doua dintre cele patru extrageri au avut loc in cadrul evenimentelor organizate de KISS FM (Neptun) si Radio21 (Vama Veche).

 

Castigatorii celor patru camere digitale BenQ DC S30, sunt: Badea Radu Bogdan (Bucuresti, 24 de ani), Radu Constanta (Constanta, 56 de ani), Jilaveanu Lavinia (Bucuresti, 20 de ani) si Badea Dragos (Bucuresti, 21 de ani).

Data publicării: 6 mai 2004 | 10:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:

ARA SOFTWARE GROUP a devenit Microsoft Gold Certified Partner

Fabia Lady Limited Edition iese pe piata

Scala JWT este agentia cistigatoare a pitchului de media organizat de Parmalat Romania, pentru campaniile anului 2005

Gavrila&Asociatii semneaza literatura de produs a Bancii Comerciale Romane


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server