nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Advice lanseaza Scoala de publicitate AdSchool

In data de 20 mai, organizatia studenteasca ADVICE din cadrul ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI lanseaza Scoala de publicitate AdSchool. Aceasta este destinata studentilor interesati de publicitate si se va desfasura sub forma unei serii de evenimente structurate si practice.

Fiind mai mult decat un simplu seminar (atat prin complexitate, cat si prin frecventa), AdSchool incearca sa corecteze o carenta a invatamantului romanesc, ajutand studentii care se pregatesc pentru o cariera  in advertising sa dobandeasca o serie de cunostinte practice, dincolo de sfera teoriei.

 

In cadrul acestui proiect desfasurat sub sloganul "ADVICE te invata publicitate" se vor tine o serie de prezentari la care vor fi invitati oameni de publicitate din toate departamentele unei agentii precum si un reprezentant din partea clientului acestora, in functie de campania aleasa pentru a fi prezentata.

 

AdSchool isi propune sa prezinte concret, prin punerea fata in fata a agentiei si a clientului, care sunt pasii realizarii unei campanii de succes, pornind de la cerintele clientului si de la modul in care lucreaza agentia, pana la obtinerea produsului final.

 

Pentru a oferi studentilor o pregatire sustinuta si completa, AdSchool va fi un proiect continuu, care va avea cate o editie  in prima joi din fiecare luna. Prin repetare (si astfel, imbunatatire), ADVICE isi propune ca acest proiect sa aiba rezultate din ce in ce mai bune la fiecare editie, adica un  profesionalism si o calitate (atat a organizarii, cat si a desfasurarii propriu-zise a evenimentului) cat  mai ridicate.

Campaniile discutate vor fi astfel alese incat studentii sa poata lua contact cu un numar cat mai mare al oamenilor care lucreaza in acest domeniu.

Data publicării: 17 mai 2004 | 14:02
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server