AdEntity a devenit AdEntity/Chime Communications

Pe data de 16 aprilie a.c. agentia de consultanta in publicitate AdEntity a fost recunoscuta oficial ca  partener afiliat al grupului britanic Chime Communications.

Chime Communications Plc este cea mai mare companie independenta in domeniile PR, managementul reputatiei si servicii de marketing integrat din Marea Britanie, actiunile grupului fiind coate la bursa din Londra.

 

Chime Communications are 650 de angajati, peste 900 de clienti si o cifra neta a incasarilor in 2003 de peste 60 de milioane de lire sterline.

 

Presedintele companiei, Lordul Tim Bell, este una dintre figurile marcante ale industriei de comunicare si publicitate, avand un palmares impresionant: a condus campania electorala a Partidului Conservator pentru alegerile generale in anii 1979, 1983 si 1987. A fost consilier al Primului Ministru Margaret Thatcher, fiind ridicat la rang de cavaler in anul 1990. De asemenea a fost distins cu ordinul Peerage de catre Premierul Tony Blair. A sprijinit infiintarea renumitei companii de publicitate Saatchi&Saatchi, devenind apoi consultant independent alaturi de grupul international WPP. De altfel Martin Sorrell, Presedinte al WPP detine un pachet de actiuni din Chime Communications.

 

Din 1989 anul infiintarii, Chime Communications a dezvoltat 26 de companii ale grupului, acoperind toate domeniile comunicarii.

Chime Communications deruleaza proiecte de amploare in 46 de tari in domeniile comunicarii, relatiilor publice, cercetarii de piata, publicitatii si serviciilor de promovare.

 

AdEntity/Chime Communications isi propune sa devina agentia numarul unu din Romania in domenii precum consultanta de imagine, managementul reputatiei si gestionarea crizei de imagine.