Absolut lanseaza o noua aroma: ABSOLUT VANILIA

Aceasta lansare a cuprins mai multe evenimente. Pe 25 si 26 mai a avut loc ABSOLUT AKADEMI, sesiune de training despre ABSOLUT VODKA dar si ocazie de a testa noua aroma ABSOLUT VANILIA, iar pe 3 iunie va avea loc conferinta de presa pentru lansarea ABSOLUT VANILIA.

In premiera in Romania, ABSOLUT anunta inceperea colaborari cu 3 artisti romani care se vor lasa inspirati de ABSOLUT VANILIA in crearea unei lucrari artistice.

 

ABSOLUT AKADEMI

 

Absolut Vodka a organizat, marti, 25 mai si miercuri, 26 mai  la Fashion Bar un eveniment inedit – vodka testing si creative drink mixing - in cadrul caruia Jan T.H. Toreheim, ambasador al Absolut Akademi, a vorbit despre aparitia si evolutia brandului Absolut iar Jonny Palsson, barman Absolut a facut adevarate demonstratii de talent si inventivitate in pregatirea cocktailurilor pe baza de vodca Absolut, evenimentul culminand cu realizarea cocktailului ABSOLUT Transilvania.

 

Prima zi a fost dedicata barmanilor romani, in a doua zi „cursantii” fiind redactorii revistelor de business, media & advertising si glamour. Toti participantii la Absolut Akademi au descoperit amanunte interesante “din culise” despre producere, pietele de distributie, istoria Absolut si design-ul sticlei.

 

O parte importanta a cursului a constituit-o strategia de marketing Absolut. Jan Toreheim a prezentat viziunea de abordare a cumparatorului prin asocierea cu moda si arta. Discutia despre cunoscutele lucrari semnate Andy Warhol, Ross Bleckner, Keith Haring, David Levinthal, Vik Muniz, Helmut Newton, Ed Ruscha, Kenny Scharf, Donald Sultan dar si despre seria de fotografii Absolut Versace, realizate de Herb Ritts la Ice hotel in Jukkasjarvi, Sweden a constituit unul dintre punctele culminante ale celor doua seri.

 

Jan Toreheim a prezentat aromele Absolut, acest moment reprezentand introducerea in discutie a celui mai nou membru al familiei – ABSOLUT VANILIA.