nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Media Expres lanseaza a doua editie a Anuarului de Cablu si Media

Editura Media Expres anunta lansarea oficiala a celei de-a doua editii, bilingve, a Anuarului de Cablu si Media.

Anuarul este disponibil pe baza comenzilor efectuate la sediul editurii pentru furnizorii, distribuitorii, utilizatorii si operatorii din industria de cablu si media din Bucuresti si din tara, pentru companiile din strainatate interesate de piata romaneasca si autoritati.

 

Anuarul de Cablu si Media 2004 include descrierea actualizata a companiilor de cablu, a furnizorilor de programe si echipamente, a prestatorilor de servicii asociati industriei, precum si  prezentarea asociatiilor patronale, a autoritatilor cu competente în domeniu, o sectiune dedicata legislatiei în vigoare si un glosar de termeni de specialitate.

 

Mihai Pavelescu, editor si director general al Media Expres, a mentionat ca “Anuarul de cablu, televiziune si radio apare pentru a doua oara, încercînd sa descrie cît mai complet o industrie care se afla într-un stadiu de dezvoltare fara precedent, generat deopotriva de liberalizarea telecomunicatiilor si de intrarea în al doilea an de la adoptarea noii legi a audiovizualului, în iulie 2002.“

 

Anuarul de Cablu si Media va fi distribuit în peste 1.500 de birouri din companiile românesti si straine de profil, fiind acum prezentat într-un format nou fata de editia anterioara, cu dimensiuni de 17 x 21 cm, gîndite pentru a usura accesul utilizatorilor la informatie.

 

Printre elementele ce definesc a doua editie a Anuarului se numara descrierea actualizata a pietei de cablu, televiziune si comunicatii, prezentarea operatorilor si furnizorilor de servicii (companii de cablu, Internet si telefonie), a autoritatilor de reglementare în domeniu, furnizorilor de programe (TV si radio), echipamente si servicii, precum si informatii despre companiile de consultanta si cercetare de piata.

 

În plus fata de editia anterioara, Anuarul de Cablu si Media 2004 include populatia si gospodariile structurate dupa criterii geografice, un dictionar de termeni si detalii despre companiile de cercetare de piata în domeniul audiovizual. Totodata, în Anuarul 2004 sînt continute detaliile pentru înscrierea sau abonarea în a treia editie a Anuarului de Cablu si Media, care va aparea în luna aprilie a anului 2005.

 

Anuarul de Cablu si Media 2004 a fost distribuit în premiera tuturor participantilor la Adunarea Generala a Asociatiei de Comunicatii prin Cablu, care a avut loc la 6 mai 2004 la Sinaia si a suferit ulterior un ultim proces de actualizare a continutului.

 

Anuarul Media Expres este editat de SC Media Expres SRL, companie care detine publicatia lunara Media Expres si site-ul www.mediaexpres.ro, fiind recunoscuta pentru furnizarea de continut la nivelul managementului în industria de comunicatii, televiziune si radio. Publicatia Media Expres a împlinit în luna martie 2004, 5 ani de la prima aparitie.

Data publicării: 23 Iunie 2004 | 18:23
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Cristi Borcea se antreneaza pentru Liga Campioanelor- in "Academia Catavencu"

Mercury Promotions a organizat cea de a patra editie a Conferintei de vanzari si marketing COCA-COLA HBC

3D Secure prin Romexterra Bank

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server