Au inceput inscrierile la SIMFEST 2004

“Stiristi” din toate colturile tarii, treziti-va! E vremea voastra! Razbunati acum  toate nedreptatile pe care vi le-au facut editorii si producatorii, ciopartindu-va reportajele, modificandu-va textele, denaturand sau schimband sensurile, uneori fara sa se sinchiseasca sa va ofere macar o explicatie.

Prezentati-va stirile, asa cum le-ati conceput voi, in singurul festival din Romania care va ofera aceasta ocazie: SIMFEST - 2004.


Voi, toti cei care v-ati obisnuit sa ganditi in imagini si voi, cei care priviti, cel mai adesea, lumea prin vizorul camerei de luat vederi, aratati tuturor ce-ati descoperit! SIMFEST - 2004 va ofera aceasta posibilitate.


Nu ezitati nici voi, cei care folositi computerul nu doar pentru calcule abstracte, ci in primul rand ca sa daruiti celor din jur o parte din rodul talentului vostru.


Aveti nevoie de informatii suplimentare? Le gasiti pe website-ul  www.simfest.com.  Simeria va asteapta in ultima saptamana a lunii august. Un orasel cu numai 12.000 de locuitori care, anul trecut, a avut curajul sa se lanseze intr-o aventura fara precedent a media romanesti.

 

Festivalul SIMFEST este marca inregistrata. Nu e supus nici unei presiuni  politice si ofera bunul cel mai de pret pentru un jurnalist: libertatea de exprimare.