nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

ARCA a participat la intilnirea Asociatiei Europene a Radiourilor

Buxlelles a fost in mai gazda inturnirilor reprezentantilor comitetului executiv al Asociatiei Europene a Radiourilor (AER).

Romania a fost reprezetata de George Chirita, director executiv ARCA si membru al comitetului executiv AER.

 

Temele de discutie au inclus primirea de noi membri din tarile care au aderat recent la Uniuniea Europeana, in continuarea procesului de extindere a AER in Europa Centrala si de Est, initiat prin aderarea ARCA la AER la inceputul acestui an.

 

De asemenea, AER a incercat sa-si defineasca pozitia in raport cu temele aduse in actualitate de Comisia Europeana: viitorul politicii audiovizuale si organizarea de "focus groups", consultarile privind trecerea ("switch-over") la emisia digitala, Comunicarea Comisiei Europene cu privire la societatile de gestiune colectiva a dreptului de autor, restrictiile privind difuzarea de publicitate si autoreglementarea, Cartea Alba a Comisiei Europene privind serviciile de interes general etc.

 

AER a hotarit sa participe la conferinta EASA (European Advertising Standards Alliance) privind autoreglementarea in domeniul publicitatii, care va avea loc la 25 iunie la Brussels, ca si la conferintele ce vor fi organizate de World Digital Audio Broadcasting Forum (DAB).

International Communications Round Table a organizat in zilele de 27 si 28 mai "ICTR Accession Countries Seminar". Aici au fost abordate tematici precum "Oportunitati si obstacole in fata industriei audiovizuale din tarile in curs de aderare la Uniuniea Europeana" sau "Consecinte reglementative ale convergentei mijloacelor de comunicare in masa- viitorul Directivei Televiziunii fara frontiere".

 

Romania a fost reprezentata in cadrul evenimentului de Oana Camasoiu, membru al misiunii Romaniei pe langa UE, si George Chirita, director executiv ARCA.

 

Data publicării: 18 iunie 2004 | 10:16
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Pambac colaboreaza cu firma de consultanta Roland Berger

Olimpiadele Comunicarii - ultimul examen inaintea obtinerii unui job in comunicare

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

Scala JWT este agentia cistigatoare a pitchului de media organizat de Parmalat Romania, pentru campaniile anului 2005


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server