Zara si Movieplex deschid portile pentru prima oara in Romania, in cadrul Plaza Romania
Astazi a avut loc la Yacht Club conferinta de presa ce a anuntat deschiderea primului magazin Zara din Romania, precum si a celui mai mare cinema multiplex – Movieplex – in cadrul Plaza Romania, cel de-al doilea mall ce se va deschide in Bucuresti.

Cu o suprafata de peste 2.000 de metri patrati, magazinul Zara din cadrul Plaza Romania se raliaza la standardele internationale ale retelei, prezenta in 48 de tari, cu peste 650 de magazine in intreaga lume.

Zara, marca a Inditex Group (unul dintre cele mai mari grupuri de retail din lume, cu o cifra de afaceri de 4.6 miliarde de euro in anul 2003) propune publicului un concept ce se diferentiaza prin adaptabilitate, dinamism, flexibilitate  - “chic et pas cher”

Cei 200 de designeri Zara se afla in contact permanent cu clientii, putand astfel sa ofere cele mai moderne creatii, intr-un timp record. Primul magazin Zara s-a deschis in anul 1975 in La Coruna – Spania, inregistrand de atunci un success enorm in intreaga lume.

 

Plaza Romania este locatia ideala si pentru deschiderea celui mai modern si mai confortabil cinema multiplex din Romania – Movieplex. Investitia Movieplex se ridica la 3.8 milioane de euro si presupune nenumarate inovatii, printre care putem aminti: 11 ecrane si 2.600 de locuri, ecrane amplasate in foaiere unde se pot urmari secvente din cele mai noi filme, puncte de internet si unde tinerii vor putea naviga pe web asteptand sa inceapa filmul, standuri de produs unde vor fi puse la vedere ultimele noutati in materie de tehnologie. O alta noutate adusa de Movieplex este VIP Executive Lounge – o sala de 44 de locuri unde se vor putea viziona numai premiere. Conditiile tehnice superioare includ un spatiu de 1,2 metri intre fotolii si 57 cm arie a fotoliilor, semnate Figueras.

 

Plaza Romania va include peste 150 de magazine si mai mult de 25 de restaurante, cafenele si baruri de zi, dovedind in acest fel ca se ridica la valoarea motto-ului dupa care s-a ghidat si pana acum – “Expect the best!”.

“Suntem bucurosi ca, dupa multa munca, va putem spune ca in octombrie 2004 va asteptam sa sarbatorim cu totii deschiderea Plaza Romania”, a spus dl Ali Ergun Ergen, General Manager Plaza Romania.