Spin Media a lansat ghidul pentru turismul de afaceri “Visitbucharest”
SPIN Media a lansat ieri miercuri, 23 iunie, ora 17, la restaurantul Noblesse, str. Paris, nr.47A, noul ghid destinat turismului de afaceri “Visitbucharest”.

Acest ghid, in cele 64 de pagini policromie si editat in limba engleza, va prezinta cele mai bune optiuni pentru o vara deosebita in Bucuresti, fie ca va aflati aici in interes de serviciu sau pur si simplu in vacanta.

 

Restaurantele, barurile si cafenelele va asteapta cu cele mai diverse oferte; hotelurile din Bucuresti va indeamna la un bine meritat repaus dupa o afacere bine incheiata; centrele de afaceri va ajuta sa va dezvoltati afacerile, iar gama vasta de centre medicale, de fitness si de infrumusetare va garanteaza ca sunteti mereu in forma pentru viata agitata din aceasta metropola.

 

Introduse pe piata de publicitate indoor acum un an serviciile SPIN Media, au ca scop crearea unor produse noi care sa acopere acest segment putin exploatat. Prin  aceste produse dorim sa oferim companiilor posibilitatea de a accesa noi dimensiuni in politica de comunicare canalizand eficient informatia catre publicul tinta. Pentru acestea dispunem de servicii de distributie de materiale informative, de bannere publicitare indoor, de carti postale publicitare (Spin Card) precum si de serviciul de organizare de evenimente si PR. O echipa tanara, profesionista pentru care succesul si satisfactia clientului sunt cea mai importanta bucurie profesionala.