SEAT Altea is face intrarea pe strazile din Romania prin “Vama” Mamaia

Porsche Romania a lansat marti, 22 iunie, la hotelul Iaki din Mamaia, cel mai recent sosit al familiei SEAT – noua Altea.

Vedetele lansarii au fost cele 15 autoturisme SEAT Altea aduse special din Bucuresti la Mamaia si pe care participantii la eveniment le-au putut conduce in cadrul unui drive test care a scos in evidenta calitatile acestui nou model: design necoventional, sportivitate, spatiu, manevrabilitate.

 

Conceptul de lansare, propus de agentia de publicitate Red Cell/141, a avut la baza comunicarea indemnului de a depasi barierele si de a merge inainte, instigand participantii sa „depaseasca linia” si sa imbratiseze schimbarea alaturi de acest nou model SEAT.

 

SEAT Altea este primul exponent al conceptului Multi Sports Vehicle (MSV) care inseamna imbinarea avantajelor multi-functionale si a spatiului sporit ale unui monovolum cu performantele sportive si designul expresiv, caracteristice masinilor sport. Prin trasaturile sale fundamentale, SEAT Altea reprezinta o revolutie in domeniu, un pas inainte ilustrat prin sloganul campaniei internationale „Cross the line!”.