Mountain Dew Skate Park Trophy 2004 - etapa a treia
Sambata, 19 iunie, in Mountain Dew Skate Park Herastrau!!!

Cea de-a treia etapa a Mountain Dew Skate Park Trophy 2004, competitie de “aggressive in-line skating” unica in Romania, se va desfasura sambata, 19 iunie, cu incepere de la orele 16.00, in Mountain Dew Skate Park Herastrau.

 

In fruntea clasamentului celei de-a doua etape se afla Cosmin Dumitru (Dumi), ce a obtinut maximum de 5 puncte. Este urmat de Catalin Olteanu (Sharky) – 4 puncte. Locul trei este castigat de Tudor Stanciu – 3 puncte. Urmatorii clasati sunt: Razvan Stoian (Yoggi) – 2 puncte si Mihai Militaru (Mili) – 1 punct.

La categoria “Best trick”  invingatorul a fost declarat Cosmin Dumitru.

 

Concursul a debutat in 22 mai anul acesta, avand 6 etape de calificare organizate o data la doua saptamani, sambata, succesiv in Mountain Dew Skate Park Herastrau si Tineretului.

 

Fiecare etapa, pe langa premiile in bani acordate, ii va puncta pe primii 5 clasati. Cei mai buni 15 din toate cele 6 etape vor merge mai departe in finala ce va avea loc pe 14 august, in Mountain Dew Skate Park Herastrau.

 

Adresandu-se celor pasionati de performante pe role, competitia este deschisa tinerilor amatori de senzatii tari, distractie, muzica, premii si Mountain Dew, valoarea totala a premiilor fiind de peste 4 000 de dolari.

 

Mountain Dew, o marca PepsiCo, este asociat spiritului tanar si sporturilor extreme.

 

Partenerii Mountain Dew in derularea acestui proiect sunt MTV Romania, Radio 21, FHM, B-24-FUN, Popcorn si revista de sport extrem Knox.