nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

MEDIC ONE are account manager nou

Continuandu-si expansiunea din ultima vreme, echipa agentiei MEDIC ONE s-a imbogatit cu un nou Account Manager - Ioana Nicolae (29).

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 1998, Ioana este specializata in engleza si spaniola. Dupa 4 ani petrecuti in vanzari (Atomic TV) si la “client” (La Fantana), Ioana face o schimbare in cariera ei, trecand “baricada” catre agentie. Mare amatoare de pescuit, Ioana se indeletniceste si cu treburi mai casnice, cum ar fi muzica si literatura.

Despre MEDIC ONE

 

Medic One a fost infiintata in decembrie 1999 de dr. Oana Cociasu, Veronica Savanciuc si alti parteneri romani. Medic One este afiliata la reteaua internationala LOWE Healthcare, care, in cele 15 reprezentante la nivel global, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 miliard USD in 2003.

 

Medic One ofera toata gama de servicii intalnite in industria advertising-ului pentru o categorie speciala: medicamente, servicii medicale, campanii educationale, marketing social.

Agentia lucreaza pentru majoritatea companiilor farmaceutice multinationale si nationale prezente pe piata romaneasca si numara peste 35 de marci in portofoliul sau.

Data publicării: 29 Iunie 2004 | 15:14
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server