LOWE si DRAFT au orchestrat lansarea AEG NEUE KLASSE in Romania
Perfectiunea a fost prezenta in forma si functie la evenimentul de lansare.

Agentiile Lowe si Draft au realizat pentru compania Electrolux lansarea in Romania a noii generatii de aparate electrocasnice, AEG Neue Klasse.

 

Lansarea a avut loc saptamana trecuta, in prezenta partenerilor de afaceri Electrolux si a reprezentantilor presei si a fost realizata in jurul conceptului “Perfect in forma si functie”.

 

“Pentru aceasta gama premium se simtea nevoia unei abordari speciale, care sa sustina profilul contemporan distinct pe care il aduce noua gama valorilor traditionale specifice marcii AEG“, spune Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager al companiei Electrolux Romania. 

 

Conceptul evenimentului a avut la baza o paralela artistica intre perfectiunea naturii si perfectiunea noilor aparate AEG. Momentul culminant al spectacolului a fost sustinut de renumitul balerin Razvan Mazilu, a carui reprezentatie a transpus in limbaj artistic promisiunea marcii AEG.

 

“Omul este in cautarea perfectiunii inca de cand s-a nascut. Iar cel mai autentic model se afla chiar in jurul nostru, in plantele, vietatile, apele, campiile si muntii de pe planeta. Am ales sa umanizam aparatele AEG si sa le exprimam beneficiile prin paralela cu natura, a carei perfectiune se regaseste atat la nivelul formei (prin frumusetile sale), cat si la cel al functiei (prin sistemele perfecte din care este formata)”, spune Andreea Gurau, Senior Account Executive.

 

Echipa care a contribuit la realizarea acestui eveniment a fost formata din Carmen Georgescu – Marketing & Communication Manager Electrolux Romania, Cristina Petrea, Andreea Gurau si Amelia Gheorghiu din partea Lowe, Alin Dimancescu si Florin Maxim din partea Draft.