La un Draft de Nestea ICE TEA
Tinerii imbracati in prosoape, care au inundat de curand magazinele Billa din toata tara, nu sunt iesiti de sub dusuri; sunt promoterii care se ocupa de actiunea de sampling Nestea ice tea, actiune coordonata de Draft pentru compania Coca-Cola.

O bautura racoritoare din categoria ready to drink ice tea, Nestea te face sa te simti proaspat, relaxat si inviorat in acelasi timp. “Am vrut sa ilustram cat mai simplu, mai mult printr-o stare decat printr-un discurs, senzatia pe care ti-o da Nestea; asa ne-a venit ideea sa o asociem cu experienta unui dus intr-o zi torida de vara. Desigur, detaliile de mecanism au venit de la sine. Costumate ca dupa dus, echipele de promoteri ne arata lumea Nestea: o lume a placerilor simple, a improspatarii fizice si mentale, a racoririi trupului si spiritului. Fetele sunt imbracate in prosoape si slapi, iar baietii ofera consumatorilor Nestea rece din recipientii pe care ii poarta in spate ca pe niste rucsaci.“ Razvan Dumitrescu, Managing Director Draft Romania.

 

Desfasurata la nivel national in perioada iunie - august in marile centre comerciale (Billa, Carrefour, Cora, Gima), baruri si restaurante, benzinarii, diverse locuri publice si pe litoral, actiunea de sampling Nestea urmareste sa ofere consumatorilor ocazia de a incerca gustul racoritor si delicios al acestui ice tea si de a intra in lumea Nestea. Si, evident, loializarea lor – pentru ca, odata ce ai gustat Nestea, isi va fi cu siguranta alaturi toata vara.

 

Mecanismul difera usor in functie de locatie - in marile centre comerciale, de exemplu, cumparatorii primesc o tavita Nestea pentru cuburi de gheata, in timp ce la terase, coltul Nestea va fi o expresie completa a senzatiei Nestea – fotolii gonflabile, umbrele de soare, ventilatoare si mult Nestea ice tea.

 

Fiti pe faza! Tinerii proaspat “dusati” va vor arata si voua lumea placerilor racoritoare Nestea!