Heat/SC Johnson WAX a lansat programul
Impreuna pentru mai multe carti in scolile Romaniei

Astazi a fost lansat oficial, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Biblioteca Centrala Universitara, programul "Carti pentru scoli", initiativa SC Johnson WAX (SCJ), proiect derulat cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii. La aniversarea a 10 ani in Romania, compania va dona 1.000 lei pentru 1 milion de produse Johnson vandute pe parcursul lunii iulie 2004. Fondurile astfel obtinute, 1 miliard de lei, vor fi folosite pentru cumpararea a 15.000 de carti care vor fi donate bibliotecilor scolare din toata tara.

 

Cartile cuprind titluri din bibliografia scolara obligatorie, carti care vor fi donate unui numar de 100 de scoli selectionate in Brasov, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Arad, Craiova, Iasi, Suceava, Bacau, Cluj, Constanta, Braila, Galati si Bucuresti.

 

Proiectul, initiativa laudabila, face parte din campania generala a SC Johnson WAX de proiecte sociale, printre care putem aminti si alte initiative ale companiei, precum sponsorizarea Gradinii Botanice din Bucuresti, plantarea a 80 de arbori pe cheiul Dambovitei, sprijinirea centrului de plasament "Aurora". Intreaga campanie se subordoneaza crezului si misiunii SC Johnson WAX de a fi un bun "vecin" si de a respecta cu strictete mostenierea sociala trasata de fondatorii organizatiei in sensul valorilor profund umane care stau la baza oricarui demers de succes: incredere, respect, binele aproapelui.

 

Heat Advertising a fost selectata pentru acest proiect care se imbina cu valorile si misiunea agentiei de a dezvolta continuu programe care sa respecte valorile SCJ cat si dorinta continua de a gandi proiecte inovatoare. Echipa de field marketing a Heat a coordonat procesul si procedura de selectie a scolilor din cele 15 orase de pe teritoriul Romaniei si va asigura buna distributie a cartilor catre scolile selectionate, in faza a doua a programului (august/septembrie 2004).

 

Cornel Latis, Director General Heat: "Invit toti partenerii Heat Advertising sa contribuie la succesul proiectului "Carti pentru scoli" achizitionand pe parcursul lunii iulie chiar si numai unul dintre bine-cunoscutele produse SCJ participante la program, produse care fac parte din viata noastra cotidiana si care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii noastre de zi cu zi. Mai multe produse cumparate in perioada desfasurarii acestei campanii insemna cartile de pe bancile copiilor nostri."