Fetele de Saatchi & Saatchi isi mentin silueta prin Get fit for summer!
Saatchi & Saatchi isi rasplateste fetele invitandu-le sa se mentina in forma pe toata durata verii la World Class  Health Academy din cadrul The Grand Marriot Hotel unul dintre cele mai prestigioase centre de sport si sanatate din Bucuresti.

Cele 30 de fete din Saatchi urmeaza de la inceputul acestei luni cate doua cursuri de intretinere fizica pe saptamana: de aerobic respectiv gimnastica in apa. Cursurile se desfasoara in fiecare zi de luni si joi, pana la data de 31 august, data pana la care fetele de la Saatchi & Saatchi isi vor imbunatati si mentine conditia fizica prin doua programe sportive. Fetele inscrise in programul Get fit for summer! oferit cadou de catre Saatchi & Saatchi aduna aproape toate departamentele agentiei: Media, Creatie, Client Service, Administrativ, Financiar, BTL, PR, Productie.

 

Sportul a fost dintotdeauna strans legat de ideea de echipa, iar fetele de la Saatchi & Saatchi se bucura de ocazia de a se mentine in forma si de a construi relatii personale si profesionale. Cred in acelasi timp ca aceste programe reprezinta si o metoda eficienta de tembuilding” a declarat Radu Florescu, Managing Director Saatchi & Saatchi

 

Programul de aerobic Stretch & Sculpt si cel de gimnastica in apa denimit Aqua Gym sunt destinate conturarii musculaturii in ritmuri diferite si solicita si tonifica intreaga masa musculara a corpului, in acelasi fel in care o face practicarea unui sport ca inotul sau tenisul.