Euro Hotels & Suites va folosi bannerele indoor SPIN Media pentru campania de vara

Campania publicitara de vara pentru hotelurile Caraiman din Mamaia si Orlando din statiunea Venus, parte din reteaua de hoteluri Euro Hotels & Suites, va utiliza bannere indoor SPIN Media.

Aceasta campania, produsa de Miami Advertising, se va derula pe parcursul lunii iulie in centre de afaceri si restaurante din reteaua de display-standuri.

 

Aceasta este prima data cand Euro Hotels & Suites include suporturi indoor in media planning-ul sau pentru campaniile publicitare, considerand ca acest mediu este foarte potrivit pentru obiectivele sale.       

 

Introduse pe piata acum un an, serviciile SPIN Media au venit sa acopere segmentul putin exploatat de publicitate indoor. Prin aceste servicii oferim companiilor posibilitatea de a accesa noi dimensiuni in politica de comunicare canalizand eficient informatia catre publicul tinta. Pentru acestea dispunem de servicii de distributie de materiale informative, de bannere publicitare indoor, de carti postale publicitare (Spin Card) precum si de serviciul de organizare de evenimente si PR. O echipa tanara, profesionista pentru care succesul si satisfactia clientului sunt cea mai importanta bucurie profesionala.