Blue Leaf Multimedia te invita sa participi la Euro 2004 cu www.golazzo.ro
Chiar daca echipa nationala de fotbal a Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Campionatului European de Fotbal, impatimitii sportului rege din tara au acum ocazia sa faca pronosticuri legate de meciurile evenimentului sportiv al anului.

In numai doua zile de la lansare site-ul golazzo.ro a depasit deja numarul de 100 de impatimiti ai fotbalului inregistrati online. Fiecare dintre acestia poate face pronosticuri pentru meciurile care se vor desfasura in Portugalia. www.golazzo.ro (h t t p : / / w w w . g o l a z z o . r o) contine o ierarhie a echipelor finaliste. Exista doua esaloane in care sunt impartite formatiile: echipe de top si echipe cotate cu sansa a doua.

 

Punctajul se acorda in functie de echipa pe care se mizeaza ca fiind cea castigatoare.

 

Pasionatii de fotbal inregistrati pe site pot sa se grupeze intr-o echipa de 11 useri. Astfel se realizeaza si un clasament pe echipe. Cu cat componentii unei echipe intuiesc mai bine rezultatele partidelor, cu atat sansele echipei cresc pentru castigarea titlului de “Echipa Golazzo 2004”.

 

Golazzo.ro isi doreste sa devina in scurt timp o comunitate a celor pasionati de fotbal, loc unde sa poata fi discutate transferuri, meciuri memorabile, corectitudinea sau, din contra, “blat-urile” din fotbalul intern si, de ce nu, international.

 

Dupa Campionatul European pronosticurile vor continua cu divizia A si diviziile nationale din principalele campionate ale Europei, iar in 2006 cu Campionatul Mondial. 

 

www.golazzo.ro (h t t p : / / w w w . g o l a z z o . r o) este un proiect al Blue Leaf Multimedia, companie specializata in comunicare prin new media (internet, cd-uri interactive, etc). In calitate de webdeveloper oficial al festivalului de comunicare digitala Internetics 2004, Blue Leaf Multimedia contribuie activ la educarea si sustinerea dezvoltarii pietei de internet si new media din Romania. Printe clienti companiei se numara: Steilmann, Subaru, H-D Classic Motorcycles (Harley-Davidson), Sony Music, Media Pro Music.