nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Toyota a semnat un contract pe trei ani cu Ralf Schumacher

Panasonic Toyota Racing a confirmat astazi semnarea contractului pe o durata de 3 ani cu Ralf Schumacher. Acest lucru face ca Ralf sa fie unul dintre pilotii Toyota pentru sezonul 2005.

Responsabilul Echipei Panasonic Toyota Racing, Dl. Tsumoto Tomita a declarat:  "Este o mare placere pentru noi sa anuntam prezenta lui Ralf ca unul dintre pilotii Toyota pentru sezonul 2005. In toata cariera sa a dovedit ca este un pilot foarte rapid si vasta lui experienta nu poate fi decat benefica pentru echipa noastra. Nu am decis inca partenerul lui Ralf pentru 2005 si nici nu ne grabim inca. Suntem incantati de eforturile depuse de Cristiano da Matta si Olivier Panis, ambii fiind eligibili pentru a continua si in sezonul 2005. Mai sunt inca 8 curse din acest sezon si toata echipa Toyota este concentrata pentru a imbunatati nivelul de performanta precum si pentru a castiga cat mai multe puncte in campionat."

 

Cristiano da Matta si Olivier Panis vor continua sa piloteze pentru Toyota in evenimentele sezonului 2004 impreuna cu Ricardo Zonta si Ryan Briscoe. Echipa va lua o decizie  pana la sfarsitul sezonului in ceea ce priveste locul ramas liber. Intre timp Toyota nu va comenta sau specula nimic referitor la acest loc pana cand nu se va finaliza un contract.

Data publicării: 8 Iulie 2004 | 11:23
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report

Urale disonante de la Publicis

test cover


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server