Sapte dintre cei mai buni DJ la Liberty Parade

Liberty Parade, cel mai mare eveniment house de strada din Romania se intoarce pe 31 iulie la Vama Veche, la cea de-a cincea editie a evenimentului gandit si organizat de  Radio 21.

Sapte dintre cei mai buni DJ romani ai momentului vor mixa pe scena de pe plaja Salsa din Vama Veche, dar si pe cele trei camioane Iveco Stralis. Timp de aproximativ 14 ore, ritmurile electronice vor cuprinde tot litoralul, din Olimp (ora 15:00) pana la Vama Veche.

 

Invitatul special din acest an la Liberty Parade este belgianul Marco Bailey. DJ si producator ale carui creatii se regasesc foarte des in seturile lui Carl Cox, Chris Liebing, Jeff Mills sau Sven Väth, Marco Bailey vine pentru prima oara in Romania la Liberty Parade, asta dupa ce a strabatut aproape toata lumea, mixand in cele mai bune cluburi, si este unul dintre cei mai apreciati DJ de techno din lume.

 

Professor, Optick, Allen si Claus fac parte din proiectul Next Level de la Radio 21, emisiunea house cu cea mai mare audienta pe piata radio de la noi. Pagal isi ia la revedere de la fanii din Romania prin Liberty Parade, acesta fiind ultimul mare eveniment de gen la care participa inainte de plecare lui definitiva la Miami. Cei doi DJ italieni care s-au stabilit de cativa ani buni in Romania - Marco Briguglia si Rosario Internullo, sunt printre primii care au dat viata ritmurilor electronice la noi in tara.

 

Ca sa dansati pe muzica lui Briguglia, Claus sau Pagal trebuie sa fiti la ora 15:00 in Olimp si sa insotiti camioanele pe tot traseul pana in Vama Veche. Si daca vreti sa va incepeti seara cu Professor, ajungeti neaparat la scena la ora 20:00. Este momentul in care nebunia Liberty Parade va incepe sa cuprinda Vama Veche. 

Urcati-va in camion! Cu Radio 21, pe 31 iulie!